Happy kids bij Happy Tosti

Door Eelke – Elke vakantie staat er bij ons een ochtendje shoppen op het programma. Meestal komen we niet verder dan drie winkels, want al snel hebben de kinderen last van énorme hongerrrr en dorst. Want eigenlijk is de lunch toch wel het hoogtepunt van onze shopsessie (ok, op het indrukken van de stopknop in de bus na..)Happy Tosti

Banaan, choco en M&M’s

Ik vind het nooit zo makkelijk om een kindvriendelijke lunchplek te vinden in het centrum van Den Haag. Daarom ben ik ook zo blij met deze ontdekking: Happy Tosti. Bij Happy Tosti worden de lekkerste tosti’s gemaakt en geserveerd door medewerkers met een arbeidsbeperking. Er is keuze uit de meest wilde tosti-creaties. En dat hebben we geweten! Mijn dochter ging voor de veilige ham-kaasvariant (met daarbij standaard een schaaltje komkommer!), maar mijn zoontje zag zijn kans schoon en bestelde de choco-banaantosti. Deze wordt geserveerd met een schaaltje m&m’s.  Hoe blij kun je een kind maken?
Gezond is anders, maar het is nu eenmaal vakantie. En anders kies je een lekker soepje of salade.

Happy Tosti

Op de schommel

Pluspunt van dit gezellig zaakje zijn de schommels. Slaan we de speeltuin meteen een dagje over…
Happy Tosti is een leuke zaak, de akoestiek is niet top, maar daarentegen is de bediening erg enthousiast en gedreven. Ook wij gingen dus erg happy de deur uit..

Happy Tosti

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

Happy kids bij Happy Tosti

Happy Tosti Den Haag, Korte Poten, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart