Haver, voor koffie, appeltaart en lunch

Eten & drinken

Een tijdje terug ontdekte ik Haver in de Reinkenstraat. En dan kan ik zó blij worden door de ontdekking van een leuk nieuw maar vooral kindvriendelijk koffie- en lunchtentje. Nu heeft de Reinkenstraat wel meer leuke plekjes om met kinderen neer te strijken, maar Haver behoort ook zeker tot een van de toppers.

Haver interieur

De appeltaart is top

Afgelopen meisjes-woensdag, de dag waarop de jongens op school zijn en ik dus een ochtendje heb met mijn dochter, hebben wij koffie en appelsap gedronken én appeltaart gegeten bij Haver. Haver zit sinds kort aan het eind van de Reinkenstraat. De sfeer is heel fijn en relaxed. Helaas stond de muziek iets te hard, niet heel storend, maar ook niet prettig. Toch was het een erg fijn bezoek, want de koffie was goed en van de appeltaart hebben we echt gesmuld. Wat was die lekker!

Haver - Speelhoek - kinderen

Fijne speelhoek met lekkere bank

Bij binnenkomst valt de koffie-bar met een vitrine met lekkere taartjes direct op. Aan de linkerkant zijn gewone tafeltjes geplaatst tegen een grijsgroene industriële muur. Je moet er van houden, maar het past wel goed in dit tentje. Achter in de zaak zit, verscholen in de L-vorm van de ruimte, een fijn speelhoekje voor kinderen. En zo’n hoekje maakt een bezoek toch net iets fijner als je als ouders even lekker wilt zitten. Vooral ook de heerlijk zachte, gezellige bank voor ouders was gelijk een favoriet plekje. Terwijl mijn dochter heerlijk speelde had ik zelf even een momentje om een tijdschrift te lezen. Heerlijk! Dus ben je op zoek naar een fijn plekje voor een ‘koffie-mét-taart-momentje’ of een lekkere lunch? Haver is dan zeker een bezoekje waard.

 

Haver speelhoek

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Haver, voor koffie, appeltaart en lunch

Haver, Reinkenstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart