‘Leef in het nú’ en geniet bij Het Heden.

Het heden
Eten & drinken

Door Willemijn – Ken jij restaurant Het Heden aan het Noordeinde in Den Haag? Ik kom er graag met mijn kinderen, om twee verschillende redenen. Natuurlijk is het Noordeinde een fijne winkelstraat met leuke winkeltjes zoals bijvoorbeeld het Appeltaartgevoel. Ook zijn er talrijke galeries, die weliswaar van binnen niet zo geschikt zijn voor kinderen, maar ook aan de etalages kun je mét kinderen veel kijk plezier beleven. Tijdens of na zo’n wandeling daar pauzeer ik graag bij Het Heden. Maar ook ’s avonds een hapje eten is heel leuk hier met de kinderen.

het heden

Het heden

Wauw: wat een tuin!

De eerste en misschien wel de beste reden om bij Het Heden te stoppen is hun heerlijke tuin. Hoewel je het misschien niet verwacht, gaat er achter Het Heden een enorme stadstuin schuil, die aansluit op de Koninklijke tuin van Paleis Noordeinde. Er is natuurlijk géén directe doorgang naar de Paleistuin. Maar omdat de tuin van het Heden aan de Paleistuin is ‘vastgeplakt’ is het een groene oase in het drukke centrum van Den Haag. De tuin van Het Heden is groot, gezellig ingericht en heeft een behoorlijke kinderhoek waar je kids buiten lekker kunnen spelen. Maar ook vind ik Het heden leuk om dat ik me er erg welkom voel met mijn kids. Er is een kinderkaart, met leuke ‘kinderprijsjes’ en er zijn ruim voldoende kinderstoelen. Het heden

Tea time! Win een ‘high tea’ voor je gezin

Het Heden is befaamd om zijn fijne high tea’s. Ik heb dat zelf recentelijk weer mogen ervaren met een groep vriendinnen. Omdat Het Heden graag een Ranja en Rosé volger wil laten genieten van een high tea mogen we er ééntje weggeven! Om kans te maken op deze high tea doe je het volgende:

  1. Like ‘Ranja en Rosé’ op Facebook; en
  2. Vertel ons met wie jij weleens een kopje thee wilt drinken?

Deze actie loopt tot en met 26 augustus. Op zondag 27 augustus maken we de winnaar bekend.

Voorwaarden

De winnaar wint een high tea bij het Heden voor maximaal 4 personen (2 volwassenen en 2 kids). Hiervoor geldt het volgende:

– De high tea is inclusief diverse zoetige en hartige hapjes en natuurlijk héél véél thee!

–  Overige bestellingen of eventueel extra personen (>4) zijn voor eigen rekening.

– De prijs is maximaal twee maanden geldig. Daarna vervalt deze.

Het Heden

 

 

Delen:


Bekijk op kaart

‘Leef in het nú’ en geniet bij Het Heden.

Het Heden, Noordeinde, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart