Knusse lunch bij Hop in Monster

Hop in Monster
Eten & drinken

Door Pric Cilla – Het kustdorpje Monster in het Westland, heeft niet echt een bruisend centrum, maar heeft wel een geweldige plek om te lunchen: Hop.  Wij gingen hier een kijkje nemen. Ze serveren heel lekkere huisgemaakte taarten, een geweldig ontbijtje en heerlijke belegde broodjes.

Hop in Monster

Altijd druk

Wij bezochten Hop op een doordeweekse dinsdag, gezellig met een moeder en vriendinnetje, na onze peutergymles. We hadden van te voren niet gereserveerd, wat er in resulteerde dat er bijna geen plekje voor ons was. Gelukkig waren we er al rond 11:00 uur en waren de meeste tafeltjes gereserveerd tussen 12:00 uur en 13:00 uur.Reserveren is dus wel raadzaam, want bij wat rondvragen blijkt het er altijd gezellig druk te zijn.

De uitstraling van de broodjes zaak is erg knus. Kleine houten tafeltjes en een grote leestafel. Vanaf elk tafeltje heb je zicht op de kleine open keuken.  De kaart is gevarieerd en uitgebreid. En… de zaak is ook erg geschikt voor kinderen, want hoe klein het binnen ook is, er is wel gedacht aan een speelhoek met keukentje, waarin de kleintjes hun kookkunsten kunnen vertonen,. Ze kunnen zich lekker verkleden met een collectie feestbrillen of spelen met het overige speelgoed. En natuurlijk ontbreken kleurtjes niet om gezellig aan tafel te komen kleuren.

Hop in Monster

De kaart is een verrassing

De kaart is écht een verrassing. Zo kun je de gehele dag “het de luxe ontbijtje” bestellen. Een heerlijke, gevarieerde broodplank met 3 sneetjes rustico brood, roerei, boerenachterham, kaas, eigen gemaakte jam en brie. Met daarbij koffie of thee. Maar ook hebben zij heerlijke broodsoorten op de kaart met divers beleg, een uitsmijter of een heerlijke rijk belegde sandwich. Je proeft dat alles vers gemaakt is.  De prijzen zijn aangenaam van 3,50 euro voor een belegd broodje tot 8,95 euro voor een rijkelijk belegde sandwich.

Hop in Monster

Ook aan de kinderen is gedacht

De bediening is ontzettend kindvriendelijk. Lucas was met een auto over de grond door de zaak aan het rijden en niemand die daar last van had. Zo werden ook de kleurboeken en stickers voor de kinderen gepakt en kregen zij een snoepje. Maar ook hebben zij een echte kinderkaart voor de kleintjes. Wat dacht je van gewoon een boterham met hagelslag/pasta/jam of pindakaas? Of een heerlijke kindertosti of kinderpannenkoek! Lucas wilde graag een boterham met hagelslag en Esmee een kindertosti. Beiden werden geserveerd op plastic kinderservies en de kindertosti was een combinatie van wit en bruin brood. En waar Ranja en Rosé natuurlijk heel blij van wordt: ze hebben Ranja met een rietje.

Praktisch

Ga je binnenkort een dagje naar het strand  in Monster of Ter Heijde? Combineer dit dagje dan zeker met een bezoek aan broodjeszaak Hop. Je vindt deze knusse broodjeszaak in de Zeestraat in Monster, in het centrum. Je kunt er terecht van maandag tot en met zaterdag van 7:00 uur tot 17:00 uur. Maar vergeet niet om te reserveren. 

Deze review is objectief geschreven. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.  

Delen:


Bekijk op kaart

Knusse lunch bij Hop in Monster

Zeestraat, Monster, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart