Pannenkoekenpret bij Howdy’s

Howdy's
Eten & drinken

Door Willemijn – Afgelopen week gingen we uit eten bij Pannenkoeken restaurant Howdy’s. Via een actie kon je in deze ‘pannenkoek saloon’ namelijk voordelig eten. Pannenkoeken én voordeel, daar zijn mijn kids en ik wel voor te porren. Dus gingen we afgelopen weekend –  voor het eerst – pannenkoeken proeven bij Howdy’s.

Western style saloon

Howdy’ Pannenkoek saloon bevindt zich boven zalencentrum ‘het Witte Paard’ en ligt vrijwel direct naast snelweg de A12 op de grens van Den Haag en Nootdorp. Howdy’s is een échte ‘saloon’ en dus geheel in ‘western style’ gedecoreerd. Bij binnenkomst worden we dan ook hartelijk welkom geheten door een echte cowboy. Hij begeleidt ons naar onze tafel. Het cowboythema is goed doorgevoerd: her en der zie je allerlei attributen en voorwerpen uit het wilde westen. Van de bekende klapdeurtjes van een saloon tot en met hoefijzers aan de muur.

Het betere bakwerk

Howdy’s heeft een grote open keuken. Dat is leuk, want deze is vrijwel vanuit het hele restaurant zichtbaar. Je ziet de koks (en cowboys en cowgirls) dus ook druk bezig met het bereiden al het lekkers. Mijn dochter en ik hebben met plezier staan kijken in de keuken en genoten van de koks die pannenkoeken door de lucht gooien om ze ‘om te flippen’. Pannenkoeken worden namelijk vers bereidt op een groot gasfornuis in grote gietijzeren pannen. Hier geen automatische bakstraat, maar ouderwets bakwerk.

Terwijl wij genieten van een drankje, vertrekken de kids richting de ‘kids corner’. Voorin het restaurant is een aardige speelhoek, met speelgoed voor kleintje en een tv en gameconsole voor grotere kinderen. Leuk voor een rustig moment, maar op een drukke avond, zoals bij ons bezoek, is de speelhoek wel heel snel vol.

Ruime keus

Bij Howdy’s kun je kiezen uit meer dan tweehonderd verschillende pannenkoeken. Ze zijn er in een volwassen variant of (een selectie ervan) als kinderpannenkoek. Voor mensen met bepaalde dieetwensen worden desgewenst glutenvrije, lactosevrije of eiwitvrije pannenkoeken gebakken. Voor de kids is er de mogelijkheid tot een (betaalde) aardige attentie bij het hoofdgerecht en/ of een gratis cadeautje bij het dessert. Mijn kids vonden hun Howdy’s pannenkoek met ‘poedersuiker-paardenhoofd’ in ieder geval een topper en ook onze appel, kaneel en walnoten pannenkoek was heerlijk.

Howdy's

 

Delen:


Bekijk op kaart

Pannenkoekenpret bij Howdy’s

Howdy's Pannenkoek Saloon, Gildeweg, Nootdorp, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart