Hudson Beach: Californië in het klein – op het Zuiderstrand

Eten & drinken

Door Willemijn – Afgelopen week ging ik met mijn kids eten bij Strandtent Hudson Beach in Kijkduin. Ik kwam hier na een strandwandeling en besloot er wat te eten. We kenden Hudson al vanuit de stad, maar de strandtent Hudson Beach, had ik nog niet eerder bezocht. Het bleek een aangename plek om lekker te eten en te genieten van het strand.

California in Kijkduin

Hudson Beach bevindt zich op het Zuiderstand in Den Haag, helemaal aan het einde van de boulevard. De strandtent staat op het zand (er is ook een Hudson op de boulevard, maar daarover gaat deze post niet). De strandtent is vormgegeven in Californische stijl: veel wit; mooie banken en stoelen en binnen zie je de naam van de strandtent in felgekleurde roze verlichting. Alsof je jezelf even onderdompelt in de Amerikaanse strandsfeer. Voor de kinderen zijn er op het strand diverse speeltoestellen. Dus terwijl wij genoten van een (wit)biertje, klommen mijn kids de glijbaan op.

Lekker eten én prima kindermenu’s

Bij Hudson Beach kun je genieten van de Amerikaanse keuken. Er zijn dus diverse hamburgers (ook vegan en vegetarisch). Er zijn diverse visgerechten en ook pasta’s en soups en salads. Ik koos voor een sushibowl en mijn man van een Vega burger. Beide waren erg lekker. Voor de kinderen zijn er verschillende kindermenu’s die allemaal net geen tientje kosten. Dat is inclusief een kinderijsje.  Wij hadden een fijne avond bij Hudson Beach. Deze strandtent is een aanrader voor een relaxte Californië-style lay-back avond uiteten met het hele gezin.

Ranja en Rosé ontvangt geen vergoeding voor deze posting. Wel werden we uitgenodigd om te ervaren hoe het is om bij Hudson Beach wat te eten.

Delen:


Bekijk op kaart

Hudson Beach: Californië in het klein – op het Zuiderstrand

Hudson Beach, Strand Zuid, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart