In galop naar het Kicking Horse Café voor een fijn diner

Kicking Horse Café
Eten & drinken

Door Willemijn – Paagman kennen jullie vast. Boekhandel Paagman is zonder twijfel dé boekhandel van Den Haag. Hoewel de vestiging in het centrum (Lange Poten) prachtig is, is mijn absolute favoriet toch Paagman op ‘de Fred’. Een heerlijke winkel waar zowel ik als ook mijn kids zich goed kunnen vermaken. Ik ‘lik mijn vingers af’ tussen alle prachtige romans, kookboeken en reisgidsen. De kids genieten in Villa Paagman, de mooie kinderboekwinkel, van de prachtigste kinderboeken. De kinderboekenweek afgelopen tijd was voor ons een goede aanleiding om de kinderen te verwennen met een mooi boek en met een etentje in het nieuwe Kicking Horse Café.

Kicking Horse Café

Bij de haard met kinderboeken

Het Kicking Horse café is na de verbouwing een fris en hip café waar je heerlijk kunt zitten voor een koffie, fabuleuze smoothie, heerlijk stukje taart of fijne lunch. Wist je dat je hier ook ’s avonds lekker en gezond kunt eten tegen een fijne prijs? Het is een ideale locatie om te gaan eten met je kinderen. Wij kozen vrijdag een plekje in de hoek met de haard. Het vuur geeft een warme en gezellige sfeer. Maar ook de boeken links van de haard maken een bezoek aan het café fijn. Zoals je namelijk bij een boekenwinkel kunt verwachten staat hier een grote voorraad kinderboeken (en tijdschriften voor volwassenen) die aan tafel gelezen mogen worden. Voor alle leeftijden. Dus de oudste heeft een prachtig boek zitten lezen over ridders en de jongste twee heb ik voorgelezen uit een mooi prentenboek.

Kicking Horse Café Kicking Horse Café

Vlees, vis, vegetarisch én een kindermenu

Dineren bij Paagman betekent de keuze uit drie menu’s voor de volwassenen: vlees, vis of vegetarisch. Deze daghappen zijn fijn geprijsd – ze kosten standaard € 12,50. Het hele menu wisselt wekelijks. Voor de kinderen is er ook een prima daghap voor €7,50. Deze week een hamburgetje, maar ook geregeld een lekkere pasta. Naast de specials kun je de salades en de soepen die op de lunchkaart staan ook ’s avonds bestellen.

Mijn man genoot van makreelfilet met een verrassende rodekool salade. Ik nam de lamsgehaktbal met een couscoussalade. Thuis zou ik dat niet zo snel maken. Het was heerlijk. Voor de kinderen was er een hamburgertje met frietjes en een flinke salade. Ook zij zaten te smullen. Extra leuk is het dat je voor kids een glaasje ranja kunt bestellen. Kicking Horse Café Kicking Horse Café

Bestellen aan de bar

Net als overdag j koffie bestel je je diner aan de bar. Je krijgt een nummer dat je op je tafel in een houder zet. Niet veel later wordt je bestelling keurig bij je gebracht. De dames en heer in de bediening hadden een grapje voor de kinderen. Dat maakt dat de sfeer in het Kicking Horse café gemoedelijk, gezellig en informeel is. Dit,  de fijne prijs van de maaltijden en de kindvriendelijk sfeer maakt uiteten gaan in het Kicking Horse Café heel fijn. Daarom is mijn tip: in galop naar het diner in het Kicking Horse café.

Kicking Horse Café

Deze tip is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor géén geld.

Delen:


Bekijk op kaart

In galop naar het Kicking Horse Café voor een fijn diner

Paagman, Frederik Hendriklaan, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart