Kicking Horse Café: houten paard en top taart – win een bon voor 2 gratis koffie

Kicking horse cafe koffie
Eten & drinken

De meest tot de verbeelding sprekende winkel van de Frederik Hendriklaan is toch wel boekhandel Paagman. Deze prachtige grote boekwinkel is elke keer weer een feest om rond te kijken. Het aanbod is groot en divers. Ik word er telkens weer verrast met mooie boeken die ik graag zou lezen (maar waar ik helaas zo weinig tijd voor heb). En ook kinderboekenwinkel ‘Villa Paagman’ in hetzelfde pand is prachtig.

Kicking Horse Café bar Kicking Horse Cafe overview

‘Kicking’ koffie en cake

 Hoewel de meeste bezoekers bij Paagman het wel weten, zijn er toch mensen die niet weten dat in deze fijne boekhandel achterin ook een fijne ‘coffee corner’ zit, waar je prima met je kinderen terecht kunt. In dit ‘Kicking Horse Cafe’ – kun je met kids heerlijk even neerstrijken voor een kopje koffie of een lekkere lunch. En vooral de verse sapjes en de super lekkere taarten zijn een aanrader. Zelf vind ik de appelcake, met een kruimellaagje, niet te versmaden. Maar ook de carrotcake en de cheesecake zijn toppers. Dit in combinatie met een latte macchiato en een ‘Shake van de week’ kan mijn dag helemaal opfleuren. Voor de lunch is de menukaart vrij uitgebreid, biologisch en ook fijn voor kinderen.

Kicking Horse Cafe paarden

Houten paarden

Voor de kinderen zijn er, uiteraard, stapels kinderboeken om te lezen, uit voorgelezen te worden of om zelf eens door te bladeren. En ben je een keertje alleen dan staan er in het schap ook allemaal recente tijdschriften voor jezelf. Ook leuk voor kinderen zijn de grote houten paarden, waar ze een denkbeeldig ritje op kunnen maken terwijl jij je koffie drinkt. Ik vind een bezoekje aan Paagman en daarna een half uurtje neerstrijken van het Kicking Horse Café op een zondagmiddag heerlijk. De fijne sfeer van de boekhandel en een gezellig café met heel veel lekkers en mooie boekjes voor de kids. Dat is toch een top combi?

Kicking horse cafe koffie

Win gratis koffie

Wil jij met iemand gaan genieten van een koffie in het Kicking Horse Café? Ranja en Rosé mag van Paagman 3 mensen blij maken met een koffiebon voor twee personen. Wat moet je doen?

  1. Like Ranja en Rosé op Facebook
  2. Laat weten wie jij uitnodigt voor een kop koffie bij Paagman.

Deze actie loopt van woensdag 8 februari tot en met zaterdag 11 februari. Op 12 februari maakt Ranja en Rosé de drie prijswinaars bekend.

Let op! De koffiebon is twee weken geldig. Je moet dus tussen 13 februari en 25 februari de bon gebruiken.

Delen:


Bekijk op kaart

Kicking Horse Café: houten paard en top taart – win een bon voor 2 gratis koffie

Paagman, Frederik Hendriklaan, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart