Deze week Kidsweek bij Barn47: leuk én lekker uiteten voor kleine en gróte ‘kinderen’

springkussen
Eten & drinken

Door Willemijn – Op ranja en rosé hebben we al eens geschreven over eten bij Barn47. Een heerlijk restaurant voor kids en ouders: terwijl jij geniet van al het lekkers dat de internationale keukens van Barn47 te bieden hebben, genieten je kinderen van een heerlijke kindermaaltijd én natuurlijk het grote indoor speelparadijs. Deze week (tot en met vrijdag 26 oktober)  is er voor kids nóg veel meer leuk te doen, tijdens de Barn47 Kidsweek.

Kids Kitchen

Limonade cocktail en stempelkaart

Tijdens de Barn Kidsweek (deze herfstvakantie tot en met vrijdag 26 oktober) worden je kids als grote mensen ontvangen met een cocktail. Een limonade cocktail wel te verstaan. Vervolgens krijgt elk kind een eigen stempelkaart waarop hij diverse beproevingen kan afwerken. Zo kunnen kinderen zich vermaken op een springkussen, laten schminken en diverse spelletjes doen, zoals ballen gooien of  spiraal en ring werpen. Natuurlijk is het indoor speelparadijs ook gewoon open…. Dat is moeilijk kiezen.

Indoor speelparadijs

Ook aan tafel is het extra genieten voor je kids

Naast een kleurplaat met kleurtjes is er voor de kinderen extra veel keus in lekkers (en gezond). Er zijn pannenkoeken in diverse grappige vormen (wij genoten van o.a. een hartje en een ‘smurf’), er zijn groentefrietjes, maar natuurlijk ook echte frieten. En vergeet de toetjes niet. Zelf je ijsje ‘tappen’… een groter kinderfeest is er niet. En terwijl je kids genieten van al dit leuks op tafel en in de kidscorner, kun je als ouder genieten van al het lekkers van een ‘Barn tasting’. De Kidsweek is daarmee leuk en lekker voor kleine en ‘grote’ kids.

Pannenkoeken

ijsje

Barn47

 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en rosé ontvangt hiervoor géén geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Deze week Kidsweek bij Barn47: leuk én lekker uiteten voor kleine en gróte ‘kinderen’

Barn47, Poeldijkseweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart