Bij Mauce: kindvriendelijk én betaalbaar uiteten in een Franse sfeer

Door Willemijn – Deze week zocht ik een restaurantje waar ik leuk, maar ook betaalbaar kan uiteten met ons gezin. Immers, met drie kids en 2 volwassenen uiteten is toch best prijzig. Naar wat speurwerk besloot ik een bezoek te brengen aan ‘Bij Mauce’. Dit is niet alleen een leuk restaurant, in Franse sfeer, maar heeft ook héél betaalbare kindermenu’s: kids eten hier voor vijf euro per persoon.

Een ‘petit peu Paris’ in Den Haag

Bij Mauce ligt prachtig op een markante hoek van de Theresiastraat. Een echte eyecatcher is vooral het mooie zonnige en grote terras. Met lekker weer zit je hier heerlijk en kun je leuk úitkijken op de reuring van Bezuidenhout. Ook binnen is Bij Mauce mooi ingericht. Een Franse bistro heeft een beetje model gestaan voor de inrichting. De sfeer is ongedwongen en gezellig. Je treft hier een gemêleerd publiek: locals, studenten van de hogeschool, zakenlieden, kantoormedewerkers en passanten. Maar dus ook gezinnen zijn hier meer dan welkom.

Goed kindermenu voor aantrekkelijke prijs

Bij Mauce kost een kindermenu vijf euro per kind. Daarvoor ontvangen je kids frietjes, salade en kipnuggets of bitterballen. Ook is er voor kids een pizza beschikbaar. Voor volwassenen is er een prima en aantrekkelijk geprijsde kaart. Dat maakt dat je Bij Mauce gezellig en ongedwongen eet. Kortom lekker uiteten in Franse sferen tegen Hollandse prijzen. Een aanrader.

Deze tip is objectief. Ranja en Rosé betaalde haar eten zélf.

Delen:


Bekijk op kaart

Bij Mauce: kindvriendelijk én betaalbaar uiteten in een Franse sfeer

Bij Mauce, Theresiastraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart