I love bakkies – bij Meneer Chocola (Scheveningen)

Meneer Chocola
Eten & drinken

Door Annick – ‘Mama!! Mama!! Mamaaaaaaaa!!’ Je hoort jezelf zeggen ‘ja, liefje, wat wil je (nu weer, maar dat zeg je er niet bij) vragen?’. En je denkt ‘koffie, ik moet koffie!’. Dus…. ‘Zullen we een bakkie doen bij Meneer Chocola?’ ‘Jaaaa!’. Meneer Chocola woont in de Keizerstraat en schenkt de lekkerste bakkies in Scheveningen. Of je nou met je twee weken oude baby wat energie komt halen. Je overgroot-opa van 99 wilt trakteren. Of wilt bijkletsen met je altijd-gebruinde- surfende buurvrouw. Iedereen voelt zich thuis bij Meneer Chocola. Het is een gezellig, relaxed koffietentje.

Plof

Als je binnenkomt, kan je meteen neerploffen op de gezellige bank bij het raam. Terwijl je je verheugt op de Latte die er zo aankomt, kijk je naar de voorbijgangers in de Keizerstraat. Achterin staat een  mand met speelgoed. Er is niet heel veel plek om te spelen, maar de mand geeft aan dat kinderen meer dan welkom zijn.

Nog even…

Zin in buitenlucht? Bij mooi weer zit je op het terras en ook in de wintermaanden is dat zo gek nog niet. Met een dekentje in de winterzon, kan je vast een beetje dagdromen over de lente die over niet al te lange tijd gaat beginnen. ‘Mama, mag ik nog even naar de mand?’ ‘Tuurlijk liefje, we blijven nog even’.

‘Mama, mag ik misschien…’

Het risico bij Meneer Chocola is dat je alles wilt proeven omdat er zoveel lekkere dingen zijn. Taartjes, croissantjes, sapjes, broodjes en nog veel meer; zelfgemaakt en onweerstaanbaar! Dus de kans op een ‘mama mag ik…alsjeblieieieieieieieieft?’ is vrij groot. Maar tegelijk een fantastisch excuus om zelf ook een lekker stuk taart of Nutella pannenkoek te bestellen. Geniet ervan!

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

I love bakkies – bij Meneer Chocola (Scheveningen)

Meneer Chocola, Keizerstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart