Win een moederdagontbijt of -lunch bij Brasserie Ock (4p) – én geniet van het Hyacintenbos

Door Willemijn – Jullie kennen vast Brasserie Ock? Een heerlijke plek om met kinderen neer te strijken voor een kop koffie, lekkere lunch of makkelijke maaltijd. Ik kom er graag. Zeker nu, om dat het Hyacintenbos op landgoed Ockenburg in bloei staat. Je kunt er heerlijk wandelen en genieten van de natuur.  Maar het is ook, omdat de Brasserie een fijne plek is om na een wandeling te genieten van een kop koffie, thee of een broodje. Nu het voorjaar is, ligt het landgoed er prachtig bij.

Zondag 12 mei a.s. is het Moederdag. Hoe leuk is het om je moeder, schoonmoeder, oma of vrouw te trakteren op een luxe moederdagontbijt of -lunch bij Brasserie Ock. Ranja en Rosé mag twee moeders en hun gezinnen (4 personen per gezin) ermee blij maken. Wij gingen al eens voorproeven en genoten.

Hyacintenbos: sprookjesachtig mooi

Het Hyacintenbos is een prachtig stuk natuurgebied dat ligt in de Haagse duinen ten zuiden van Loosduinen. Het gebied is te bereiken via landgoed Ockenburgh aan de Monsterseweg in Den Haag. Van medio april tot ongeveer medio mei staan de hyacinten (vol) in bloei wat een sprookjesachtiger effect geeft. Wij liepen er ’s ochtends vroeg – voordat er veel andere bezoekers zijn – een rondje en genoten van de prachtige omgeving.Wil je het ook eens zien? Wacht dan niet te lang,want de bloei periode is natuurlijk zo weer achter ons. Hyacintenbos

Win een Moederdagontbijt of -lunch bij Ock

Dit was mijn lunchgerecht. Dit is niet het Ock moederdagontbijt

Wil jij met Moederdag genieten van een volledig verzorgde luxe ontbijt of lunch?  Dat kan. Ranja en Rosé mag één ontbijt of lunch  voor vier personen (één gezin) voor Moederdag weggeven. Hoe kun je winnen?

  1. Like de Ranja en Rosé facebookpagina
  2. Tag of vertel ons onder de post met welke moeder/ oma/ gelukkige jij wilt ontbijten of lunchen

Wil jij niet wachten of je gewonnen hebt, maar zeker zijn van een plekje bij Ock aan het Moederdagontbijt of de Moederdaglunch?  Reserveer dan snel via de site van Brasserie Ock.

Delen:


Bekijk op kaart

Win een moederdagontbijt of -lunch bij Brasserie Ock (4p) – én geniet van het Hyacintenbos

Brasserie Ock, Monsterseweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart