Win een Paasontbijt of -lunch bij Kasserie Ock – voor vier personen (1e of 2e Paasdag)

Eten & drinken

Door Willemijn – Kennen jullie Kasserie Ock? Een heerlijke plek om met kinderen neer te strijken voor een kop koffie, lekkere lunch of makkelijke maaltijd. Ik kom er graag. En dat is niet alleen omdat het zo fijn ligt midden in het prachtige park Ockenburgh. Het is vooral omdat de Kasserie een fijne plek is om na een wandeling te genieten van een kop koffie, thee of een broodje. Nu het voorjaar eraan komt staat Landgoed Ockenburgh weer vol sneeuwklokjes. En ook het Hyacintenbos is de moeite waard. En daarom is het zo leuk dat we met Pasen één gezin (4 personen) blij mogen maken met een luxe Paasontbijt of -lunch bij Kasserie Ock.

Lunchgerecht Ock – let op: dit is niet de Paasbrunch

Lente bij Ock

Win een Paasontbijt of -lunch bij OCK

Wil jij met Pasen genieten van een volledig verzorgd Paasontbijt of -lunch? Dat kan! Ranja en Rosé mag één ontbijt of lunch  voor vier personen (één gezin) voor 1e of 2e Paasdag. Hoe kun je winnen?

  1. Like de Ranja en Rosé facebookpagina
  2. Tag of vertel ons onder de post met wie jij wel een Paasontbijtje (-lunch) wilt eten.

De actie duurt van zondag 18 maart tot en met woensdag 21 maart. Ranja en Rosé maakt op donderdag 22 maart de winnaar bekend via Facebook.

Wil jij niet wachten of je gewonnen hebt, maar zeker zijn van een plekje bij Ock aan het Paasontbijt/-lunch? Reserveer dan snel via de site van Kasserie Ock.

Het Paasontbijt-buffet

Voorwaarden:

  1. Het ontbijt of de lunch is voor maximaal vier personen (2 volwassenen en 2 kids). Voor extra deelnemers moet de winnaar bijbetalen.
  2. Het ontbijt of de lunch is zoals aangegeven op de menukaart van Ock . Extra consumpties dienen afgerekend te worden.
  3. De prijs is enkel te gebruiken tijdens de Pasen.
  4. In overleg met Ock wordt – op basis van de beschikbare tafels – gekeken wat het geschikte moment is om te komen ontbijten of lunchen.
  5. De prijs is niet inwisselbaar voor geld.

 

Delen:


Bekijk op kaart

Win een Paasontbijt of -lunch bij Kasserie Ock – voor vier personen (1e of 2e Paasdag)

Brasserie Ock, Monsterseweg, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart