Ons Mam, thuiskomen net als vroeger (Naaldwijk)

ons mam Naaldwijk (1)
Eten & drinken

Door Priscilla – Naaldwijk heeft er een nieuwe hotspot bij! Ons Mam, een knusse plek voor een ontbijtje, lunch, High Tea of High Wine.  Als je er binnen komt, waan je jezelf ook echt in de tijd van vroeger, gezellig op de koffie bij je moeder of bij oma.

Net als vroeger

Zodra je binnen komt, is het echt net als vroeger. Leuke schilderijtjes met foto’s aan de muur van allemaal moeders en oma’s, vetplantjes op tafel in een ouderwets theekopje met schoteltje, ouderwetse klokken aan de muur. je wijntje krijg je in zo’n ouderwets groot glas met groen voetje en in de kleine binnentuin, hangen de grote “oma onderbroeken” aan de waslijn!

Heerlijk eten

Bij Ons Mam kun je ook terecht voor heerlijk eten. Verse appeltaart of een vers gebakken plakje cake voor bij de koffie of thee, een echte verse gehaktbal op brood of een heerlijke boerenuitsmijter. Of wat dacht je van oma’s stoofvlees? De eiergerechten worden geserveerd in een ouderwetse koekenpan en het stoofvlees in een ouderwets braadpannetje. Wij hebben gekozen voor het verrassingsontbijtje. Voor vijf euro kregen wij een glaasje vers geperst sinaasappelsap, een bordje verse granola met yoghurt en een boterham met daarop een gebakken eitje. Verder kloppen alle details. Zelfs het servies is ouderwets en bij de thee krijg je bruine kandij suiker geserveerd.

ons mam Naaldwijk (9)

Ook voor de kinderen voelt het als thuiskomen

Ook voor de kinderen voelt het als thuiskomen. Er is een klein knus speelhoekje ingericht, met daarin een keukentje, gevuld met kinderbestek, bordjes en bekers. Ook zijn er diverse namaak kookspulletjes om een rollen spel mee te spelen, compleet met shortje.  Verder zijn er houten puzzels te vinden, die je gewoon mee aan tafel kunt nemen. De bediening is kindvriendelijk. MEn voor de kids serveren ze een lekker vol glas ranja en een ‘bammetje’ met hagelslag, jam, pindakaas of Nutella. Maar ook staat er een pannenkoek of tosti op de kaart.

ons mam (4)

Scrabble steentjes

Reserveren is verstandig, zeker in het weekend, want de ruimte is knus maar klein. Bij een reservering krijg je  een bordje op tafel met daarop in scrabble lettersteentjes je naam.  Dat is nog eens een leuke start van je bezoek. Veel plezier bij Ons Mam!

 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor géén geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Ons Mam, thuiskomen net als vroeger (Naaldwijk)

Ons Mam, Kerklaan, Naaldwijk, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart