Op de koffie bij Lot

Eten & drinken

Lekker ‘je neus achterna’ is één van de fijnste activiteiten om met het gezin te doen. Dus de kinderen achterop of in de bakfiets en lekker samen op weg om je eigen regio te ontdekken. Je komt altijd wel iets tegen en zeker in een drukke stad als Den Haag. De ene keer een mooie speeltuin, de volgende keer een leuk museum of nu dus een fijne koffie- en lunchroom.

2016-09-10-14-24-14

Leestafel is goed gevuld

In de bomenbuurt, in een zijstraat van de goed opgeknapte Fahrenheitstraat zit Lot. Mijn eerste indruk was een beetje saai, maar de fijne speelhoek met allerhande materiaal deed ons toch besluiten even een koffie te drinken. En dat was een superkeus. De kinderen kunnen bij Lot naar hartenlust spelen, de koffie is top en de muffin lekker smeuïg. De leestafel is zeer goed gevuld met recente tijdschriften, zowel voor mannen als voor vrouwen.

2016-09-10-14-23-27

Er is duidelijk gedacht aan kinderen

De eigenaar vertelde ons dat er echt nagedacht is over een kinderconcept. En dat is te merken. De speelhoek is groot, een lekkere bank is aanwezig, maar ook staan de tafels wat verder uit elkaar zodat kinderwagens naar binnen kunnen. Op de kaart staan voornamelijke gezonde(re) gerechten van biologische producten. Dus terwijl jij lekker de nieuwste Linda. leest, genieten de kids van hun biologische appelsap. En na al dit lekkers kunnen we weer veel meer fijne plekjes ontdekken.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Op de koffie bij Lot

Thomsonlaan 100a, Bomenbuurt, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart