Ontbijt, Brunch of Lunch? 6 plekjes om met Pasen te genieten

paasontbijt
Eten & drinken

Door Willemijn – Pasen is een lentefeest, dus lekker naar buiten! Maar ook een feest om te genieten van samen eten, drinken en elkaar. Wil je echter niet uren in de keuken staan om een uitgebreid paasontbijt te verzorgen? Of vind je het feestelijk om eens met het hele gezin te gaan lunchen? Kies dan voor een van deze fijne plekjes om met kids van Pasen te genieten.

Paasbrunch met kids bij Hotel Des Indes (Den Haag Centrum, zondag en maandag om 11 uur)

Met de kinderen naar Horel Des Indes? Ik vind het best heel gewaagd en heb het nog niet gedurfd om zo chique te gaan eten. Maar nu is je kans! Want met Pasen is er een echte paasbrunch waar kinderen zeer welkom zijn. Helaas is het paaseieren zoeken al volgeboekt, maar lekker eten in dit heel mooie, chique, Haagse hotel is  wel heel bijzonder. Dus trek je mooiste kleren aan, kam de haren en reserveer snel, want deze paasbrunch wil iedereen wel naar toe.

Pasen Des indes

Paasbrunch bij Strandpaviljoen Zuid (Strand Zuid, zondag en maandag van 11 tot 14 uur)

Strandpaviljoen Zuid is een van onze favoriete strandtenten. Achter de duinen vind je hier een plek waar je écht op het strand kunt zitten, met in de verte uitzicht op het reuzenrad, maar heerlijk uit de chaotische drukte van Scheveningen. En ze hebben met Pasen een speciale paasbrunch. Dus wil je lekker relaxed op het strand, bij een fijne strandtent genieten van de paasdagen met een glaasje Prosecco? Dan is dit echt een aanrader. Wel even reserveren via info@strandpaviljoen-zuid.nl

Paasontbijt Zuid

Pasen bij Ock (Ockenburgh, zondag en maandag ontbijt én lunch)

Bij Ock weten ze duidelijk wat feest is. Want daar organiseren ze niet alleen een paasontbijt, maar ook een paaslunch. Dus ben je een vroege vogel? Ga dan heerlijk ontbijten bij Ock. Voor de kinderen is er een speciaal paas-ontbijt-buffet met heerlijke flensjes met stroop en poedersuiker, hotdog worstjes en muffins die je zelf mag versieren met hagelslag, jam en slagroom.

Ook de lunch belooft een feestje te worden, want ook dan staat er allemaal lekkers op het buffet. Van hartig tot zoet en je kunt zelf kiezen wat het gaat worden. Voor kids tijdens de lunch speciale paascupcakes.

Reserveren kan via de site van Kasserie Ock.

Kasserie OCK

Paasbrunch Beachclub 57 (Scheveningen, zondag en maandag vanaf 11 uur)

Ook op de Zwarte Pad komen wij graag. Zo is Beachclub 57 een heel fijne strandtent voor kids om te spelen, maar ook voor ouders om even lekker te genieten. De speelmogelijkheden zijn niet heel groot, maar voldoende voor heerlijk vermaak. Met Pasen kun je ook hier fijn brunchen, net wat luxer dan dat je thuis zult doen. En omdat Beachclub 57 leuk is voor kids én ouders word je hier fijn verwend met een lekker glaasje prosecco. Wel even reserveren via sanne@beachclub57.nl.

Beachclub 57 paasontbijt

Paasontbijt Pex (Bosjes van Pex, zondag en maandag van 9 tot 12 uur)

Als je de dag goed wilt starten kun je gaan genieten van een heerlijk ontbijt bij PEX. Op het traditionele ontbijtbuffet staan allerlei lekkere dingen zoals croissantjes, broodjes, lekker beleg en vers sap. Maar vooral fijn is dat je bij mooi weer bij PEX op het terras kunt spelen en springen in het luchtkasteel en daarna verder kunt ravotten en spelen in de naastgelegen speeltuin. Helaas heeft PEX laten weten dat het ontbijt volgeboekt is.

PEX

Paaslunch bij de Waterkant (Westbroekpark, zondag en maandag vanaf 12 uur)

Pasen vieren op een van de meest romantische plekjes van Den Haag? Lekker aan het water genieten, terwijl de kinderen paaseieren zoeken. Dat klinkt aantrekkelijk! En dat kan, want De Waterkant in het Westbroekpark is speciaal voor Pasen geopend. En als je via de Haringkade komt (en dus niet via het park), dan maak je het voor de kids extra spannend. Vanaf hier moet je immers met een mini pontje het water oversteken. Je kunt hbij de Waterkant tussen 12 en 16 uur genieten van een heerlijke lunch. Wel moet je even reserveren via  alles@dewaterkant.nl.

paaseieren paasontbijt

Op het moment van publicatie was het nog mogelijk om te reserveren bij bovenstaande plekjes

Deze tips zijn objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding

Delen:

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart