Pannenkoeken bij ‘De boerderij’

Eten & drinken

Vandaag een lekker stuk door de duinen gefietst met de kinderen. Halverwege kwamen we bij Pannenkoekenboerderij Meijendel, midden in de duinen. Op het uitnodigende terras onder de bomen hebben we een pannenkoek gegeten om daarna weer vol energie de fietstocht te vervolgen.

2016-10-30-12-08-38

 De Boerderij

‘De Boerderij’ zoals Pannenkoekenboerderij Meijendel in de Wassenaarse volksmond genoemd wordt is van oudsher een plek om even uit te rusten. Ondanks dat de boerderij een jaar of 4 geleden helemaal opnieuw is opgebouwd, heeft het nog steeds een rustieke, landelijke uitstraling met een grote open haard, geruite kleedjes en houten meubilair. Aan de voorkant en aan de achterkant liggen grote terrassen onder een aantal bomen. Op de kaart staat een zeer grote variatie aan hartige en zoete pannenkoeken. Helaas is de koffie niet lekker, dus ik kies hier meestal voor een kopje thee.

2016-10-30-12-09-16

Self-service heeft niet mijn voorkeur

Binnen is gedacht aan de kinderen. Ver van de haard vind je een grote speelhoek met speelgoed, kleurplaten, boekjes en potloden. Dit materiaal is ooit neergezet, maar veel dingen zijn niet meer compleet, helaas. Rondom de boerderij zijn allerhande speelmogelijkheden voor kinderen. Helaas liggen die niet direct aan of op het terras waardoor je de kinderen niet makkelijk in het oog houdt. Ook is het een self-service restaurant. Dit heeft niet mijn voorkeur, helemaal niet als je als ouder alleen met meerdere kinderen bent. Immers je moet weer naar binnen als je nog iets wilt bestellen of je pannenkoeken mag afhalen. Je kinderen zijn alleen buiten, of moeten allemaal weer mee, wat best wel gedoe geeft. De Boerderij is zeker geschikt voor een korte stop gedurende de fietstocht of om even bij te komen na een middagje klimmen in het Monkeybos, maar voor een uitgebreide lunch zou ik een andere locatie overwegen.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Pannenkoeken bij ‘De boerderij’

Boerderij Meyendel, Wassenaar, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart