Piratenrestaurant ‘Kapitein Haak’ (Leidschendam)

Piratenrestaurant
Eten & drinken

Door Willemijn – Mijn dochter was deze week jarig en dus mocht zij kiezen waar we gingen eten die avond. Met een beetje hulp van haar ouders koos zij voor…. ‘het piratenrestaurant’. En dus gooiden wij de ‘trossen los’ en ‘staken we van wal’ richting Kapitein Haak, in Leidschendam.

Piratenrestaurant

Nagemaakte piratenboot

Restaurant Kapitein Haak bevindt zich in het centrum van Leidschendam. Van buiten ziet het gebouw er weinig sexy uit: een nogal doorsnee nieuwbouwpand. Eenmaal binnen waan je je – en zeker je kinderen – in een andere wereld! Je wordt welkom geheten door een piraat (in ons geval een “meisjes piraat”). Vervolgens mag je aan boord van het piratenschip, voor een écht piratenmaal. Voor de kinderen is er een kinderkaart, terwijl er voor de ouders een fijn ‘grote mensen menu’ is, waardoor je ook als volwassen gewoon lekker eet.

Piratenrestaurant

Piratenrestaurant

Super speelhoek

Gedurende het wachten op je eten kunnen de kids los in de grote ‘piraten speelhoek’. Deze is voorzien van o.a. een kraaiennest mét glijbaan, maar ook een aantal spelcomputers; Lego tafel, flipperkast en nog veel meer speelgoed. Ook is er op gezette tijden een piraat die kinderen schminkt. Dit is voor de kinderen natuurlijk reuze leuk. En als ouder hoef je niet allerlei kunst en vliegwerk uit te halen om je kinderen rustig aan tafel te houden. Een grappige (handige) gimmick is dat je de speelhoek goed in de gaten kunt houden: op verscheidene plekken in het restaurant hangen Tv-schermpjes waarop je kunt zien wat je mini-piraten aan het uitspoken zijn. En terwijl je kinderen dus lekker spelen, kun je als ouder ook nog even rustig genieten van jouw piratenmaal. Fijn voor beiden. Aan het einde van de avond concludeerde mijn jarige dochter dat ze een hele leuk verjaardagsetentje had gehad bij Kapitein Haak. Schip ahoy!

Piratenrestaurant

 

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Piratenrestaurant ‘Kapitein Haak’ (Leidschendam)

Kapitein Haak, Damlaan, Leidschendam, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart