Proeflokaal Bregje – proef geslaagd!

Proeflokaal Bregje entree
Eten & drinken

Door Willemijn – Met (kleine) kinderen uit eten is doorgaans nogal een onderneming. Althans bij ons thuis wel. Vaak hebben ze er op voorhand al geen zin in, lusten ze – volgens henzelf – niets van al het lekkers op de kaart en kunnen ze moeilijk lang stilzitten. Daarom kies ik doorgaans voor restaurants waar ze een leuk kindermenu hebben én waar je enigszins bijtijds aan tafel kunt, nog voordat het écht druk wordt. Zo’n plek is Proeflokaal Bregje.

Proeflokaal Bregje logo

Proeflokaal Bregje interieur

Vaste prijs driegangen menu

Zo kwam ik laatst  rond vijven, na een bezoek aan de winkels in de gezellige Reinkenstraat in Duinoord, toevallig terecht bij Proeflokaal Bregje. Dit restaurant zit in het Cornerhouse op de hoek met de Laan van Meerdervoort. Hoewel ik ‘Bregje’ ken uit andere steden (het is een keten met meerdere vestigingen), had ik de Haagse vestiging nog niet eerder bezocht. Gezien de zeer betaalbare prijzen (elk driegangenmenu voor volwassenen kost € 14,50 op donderdag tot en met zondag en € 12,50 op maandag, dinsdag en donderdag en een kindermenu € 7,50) én aardige menukaart besloten we er spontaan een hapje te eten met ons gezin. Een geslaagde actie.

Proeflokaal Bregje kindermenu

Proeflokaal Bregje surprise ijs

Proeflokaal Bregje potloden

Kindersurprise

Proeflokaal Bregje is een fijne locatie voor een etentje met de kids. De aankleding is eigentijds, warm en sfeervol. Bij binnenkomst kregen mijn kinderen direct een kleurboek en een beker met potloden. Hoewel de menukaart niet spannend is, biedt deze ruim voldoende keuze. Voor volwassenen zijn er een aantal lekkere vis, vlees en vegetarische gerechten. Alles heel smaakvol. De opmaak is basic, maar daar mag je voor deze prijs ook niet meer van verwachten vind ik.  Er zijn diverse (standaard) kindermenu’s – inclusief een kinderijsje met kleine verrassing. Dat laatste vonden mijn kinderen geweldig. Daarbij is het personeel vriendelijk en ook naar de kinderen toe erg behulpzaam. Kortom: Proeflokaal Bregje is leuk uit eten voor kids en ouders. Proef(lokaal) geslaagd!

Proeflokaal Bregje voorgerecht

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Deze review is geschreven door Willemijn. Wil je meer over haar weten, klik hier.

Delen:


Bekijk op kaart

Proeflokaal Bregje – proef geslaagd!

Proeflokaal Bregje Den Haag, Laan van Meerdervoort, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart