Bij Beachclub Raak waan je je in Italië

Raak buiten pizza
Eten & drinken

Door Eelke – Na een rustige, regenachtige zaterdagochtend krijgen we zin om nog even naar buiten te gaan. Inmiddels schijnt de zon, is de temperatuur opgelopen en roept het strand! Ondanks dat het Scheveningse strand onze achtertuin is, zoeken we het vandaag wat verderop. We stappen op de fiets en rijden door de duinen (leuk om konijntjes en vossen te spotten!) richting Wassenaar.
Raak kaart

Mooi geel is niet lelijk

In Wassenaar heeft Beachclub Raak twee weken geleden haar deuren geopend. Het motto is duidelijk: mooi geel is niet lelijk. De inrichting is verfrissend en de knalgele pizzaoven springt direct in het oog! Hieruit toveren echte Italiaanse pizzabakkers de meest fantastische pizza’s te voorschijn. Terwijl wij opwarmen van de fietstocht met een appelsapje en broodplankje, worden onze pizza’s de oven ingeschoven.

Raak pizzabakker

Raak pizza

Bijna in Italië

De kinderen kiezen voor een ham- en salamipizza en deze worden duidelijk gewaardeerd. Ook de papa’s en mama’s komen hier niks te kort. De wijn en pizza’s vallen bij ons prima in de smaak. Na een waterijsje en nog even spelen op de leuke speeltoestellen, stappen wij weer op de fiets richting Scheveningen. En als je op de terugweg dan ook nog wordt beloond met een prachtige zonsondergang, kan onze dag niet meer stuk.

Goed om te weten: t/m 17 april zijn de bambinomenu’s op woensdag t/m zondag (pizza + waterijsje) gratis!

Raak terras

Win een pizza-diner

Wil jij ook Italië in Wassenaar ervaren? Genieten van heerlijke pizza, pasta en een roséetje (of ranja) bij zonsondergang. Dat kan. Want Ranja en Rosé mag van Raak een gezin (twee volwassenen en twee kinderen) blij maken met een pizza-diner. Om te winnen moet je even de Ranja en Rosé facebookpagina leuk vinden en laten weten met wie jij een pizza wilt eten.

Raak autootje

Voorwaarden:

  1. Het pizza diner is voor twee volwassenen en twee kinderen. Indien er meer mensen mee eten, dan dienen deze zélf te betalen.
  2. Je kunt kiezen uit alle pizza’s die op de kaart staan, pasta’s zijn niet vrij te kiezen.
  3. Het diner is inclusief 1 drankje per persoon. Extra consumpties moeten afgerekend te worden.
  4. Het diner is niet te gebruiken op feestdagen en is drie maanden geldig; daarna vervalt de prijs.
  5. De actie loopt van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april. Ranja en Rosé maakt op maandag 10 april de winnaar bekend.

Raak spelen

De foto’s in dit artikel zijn grotendeels zelf gemaakt. Een paar hebben we gekregen van Raak om te gebruiken voor dit bericht. 

Delen:


Bekijk op kaart

Bij Beachclub Raak waan je je in Italië

Beachclub RAAK, Wassenaarseslag, Wassenaar, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart