Proef eens een milkshake van Shakespeare – The Milkshake Bar

Shakespeare The Milkshake Bar
Eten & drinken

Door Willemijn – IJs, frisdrank, sapjes en milkshakes; we kunnen het deze warme dagen zeker gebruiken. Want hoe lekker de warmte ook is en hoe we er tijdens dit lange weekend (voor de meesten) ook van kunnen genieten, een beetje verkoeling op zijn tijd is natuurlijk ook wel heerlijk. Daarom togen wij gisteren naar Shakespeare The Milkshake Bar, afgelopen week geopend op het Spui en dus net nieuw.

The Milkshake Bar

Kom binnen in een Barbiewinkel

Als je The Milkshake Bar betreedt kom je binnen in Barbieland. Want werkelijk alles is roze, glimmend en glitterend. De kinderen en ik vonden het echt prachtig. Je hebt namelijk gelijk iets te kijken en te bewonderen als je de winkel in komt. Achter de toonbank tegen de muur hangt een rek met heel veel lekkers, zoals snickers, skittles, kinderbueno, koetjesreep en stroopwafel. Hier kies je een van de smaken uit. Helaas zijn er geen bakken met vers fruit, wat natuurlijk ook prima door een milkshake gemixt kan worden. Wij kozen kinderbueno en die reep ging in een keer de blender in. Met een beetje melk en een grote dot softijs wordt dit dan vermalen tot en milkshake. Een stevige toef slagroom (naar wens uiteraard) maakt het helemaal af. En met een roze rietje is de shake klaar om te proeven.

The Milkshake Bar

En lekker is hij zeker

En lekker is hij! Wij kozen met het hele gezin van 5 personen voor één shake om te delen en dat was ook voldoende. Niet omdat de smaak niet lekker is, maar omdat een shake heel vullend en groot is. Dus dronken wij op de roze bankjes onze shake, keken de kinderen vol verbazing met de dame achter de toonbank mee hoe een stroopwafelshake voor de volgende klant werd gemaakt en stapten we met een zoete smaak in de mond en goedgevulde buik weer op de fiets.

The Milkshake Bar

Deze review is objectief. Ranja en Rosé krijgt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

Proef eens een milkshake van Shakespeare – The Milkshake Bar

Spui 246, 2511 BZ Den Haag

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart