Spikkels op je ijsje bij Spikkels

Spikkels (5)
Eten & drinken

Door Willemijn – Wat was het warm afgelopen woensdag. Nadat we in Madurodam de nieuwste attractie hebben bekeken en nog een paar kleine boodschappen op de Fred hebben gedaan, was het tijd voor wat verkoeling. Dus op naar het strand. Maar wat schetst mijn verbazing. In mijn ooghoek spot in een leuke ijssalon die ik helemaal niet ken, namelijk Spikkels. Tijd dus om daar nog even een korte stop te maken om een ijsje te eten.

Spikkels (4)

Spikkels (1)

Meer dan een ijsjeswinkel

Bij ‘binnenkomst’ valt direct op dat Spikkels meer is dan alleen een ijssalon. De inrichting is gezellig. Voor de deur is met grote krukken van doorgezaagde bomen een gezellig terrasje gemaakt. Ook is er aan kinderen gedacht door heel kleine, schattige, ijzeren stoeltjes neer te zetten. Binnen is het leuk ingericht. Een bar van oud steigerhout, mooie antieke tafels en een variatie aan kleur in de stoelen maakt dit een fijn restaurantje. En het fijnste is dat je ook achter de winkel in de tuin welkom bent. Op het kunstgras staan voor de grote mensen fijne tuinstoelen, weer de tafeltjes van boomstronk en voor de kids de fijne kleine stoeltjes.

Spikkels (2)

Voor warme en koude dagen

Natuurlijk verkopen ze ijs. Lekker ijs van het merk Donna. En natuurlijk een keur aan spikkels voor op je ijsje. Dus dat zit sowieso wel goed. Maar ook voor een koffietje is Spikkels heel geschikt. En daar een fijne Luikse Wafels, crêpe of portie poffertjes bij bestellen is helemaal fijn. Voor de lunch hebben ze een kleine kaart met tosti’s broodjes en hotdog. Maar waarom je bij Spikkels nu echt welkom bent, is omdat het zulke leuke, lieve mensen zijn die er werken. Een gezellig praatje, lief voor de kinderen en geduldig naar de klanten. Kortom een heerlijke stop voor heel warme en minder warme dagen.

Spikkels (3)

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

Spikkels op je ijsje bij Spikkels

Spikkels, Frederik Hendriklaan, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart