Italië in Zoetermeer – sporten, spelen en ontspannen bij Sweet Lake Italy

Sweet Lake Italy
Eten & drinken

Door Priscilla – Italië is te vinden in Zoetermeer en wel in het kindvriendelijke restaurant Sweet Lake Italy. Sweet Lake Italy is onderdeel van Dekker Sport in Zoetermeer. Misschien ken je Dekker Zoetermeer wel van de tennisbanen, de bowlingbanen en overige sportfaciliteiten, maar er is dus meer. Ik ging een kijkje nemen. Het werd een leuke middag en avond.

Italiaans restaurant met aparte kinderkaart

In 2015 heeft Dekker Zoetermeer een grote renovatie ondergaan, waarbij niet alleen aandacht is geschonken aan verfrissing in look & feel, maar ook een compleet nieuw concept is geïntroduceerd, namelijk  Sweet Lake Italy. Dit is een prachtig Italiaans restaurant, gelegen aan het Dekkermeer, met stadsstrand en indoor- en outdoor speeltuin. Sweet Lake Italy is echt een gave plek om met je kinderen naar toe te gaan. Je kunt er terecht voor lunch, borrel en diner. De ontvangstruimte bij de bar, om te starten met de borrel, is gezellig met hoge tafels en heerlijk zittende leren banken voor het haardvuur. Het restaurant heeft een moderne maar toch huiselijke uitstraling. De achterwand van het restaurant is een grote boekenkast, gevuld met boeken, beelden en andere moderne lifestyle artikelen. Verder heb je vanuit het grote restaurant zicht op de open keuken. Daar worden alle gerechten vers bereidt.

Sweet Lake Italy

Wij bezochten het restaurant voor het diner. Voor de kinderen is er een aparte kinderkaart. De kinderen kunnen kiezen uit een verse pizza Margherita in de vorm van een konijn, spaghetti Bolognese, frietjes met een snack en een kinderijsje. De kinderpizza viel bij onze tweeling goed in de smaak! Zelf kozen wij ook voor een pizza. Vier verschillende, zodat we met elkaar konden ruilen en proeven. Ze smaakten allemaal even lekker, maar de pizza Carpaccio en Pulled Pork waren onze favoriet. Hou je niet van pizza, dan staan er ook nog heerlijke salades en vlees en vis gerechten op de kaart.

Indoor speeltuin en buitenspeeltuin voor kinderen

Naast de ingang van het “Sweet Lake Italy” restaurant is de ingang van het indoor speelparadijs. De kinderen kunnen zich daar uitleven op twee grote trampolines, twee grote glijbanen, en klim en klauter toestel en een ballenbak. Is het mooi weer, dan is het heerlijk vertoeven op het terras aan het stadsrand en de gave speeltuin met een klimkasteel met glijbaan, schommels en een kabelbaan. Gegarandeerd uren speelplezier terwijl papa en mama aan de koffie, een glas wijn of een lekkere pizza zitten. Kortom, een prima plek voor  kinderen en ouders. Wij komen hier zeker nog vaker terug.  Hou wel in je achterhoofd dat in het indoor speelparadijs en in de buitenspeeltuin geen toezicht is. De ouders mogen zelf een oogje in het zeil houden.

Indoor speeltuin en buitenspeeltuin voor kinderen Naast de ingang van het “Sweet Lake Italy” restaurant is de ingang van het indoor speelparadijs. De kinderen kunnen zich daar uitleven op twee grote trampolines, twee grote glijbanen, en klim en klauter toestel en een ballenbak. Is het mooi weer, dan is het heerlijk vertoeven op het terras aan het stadsrand en de gave speeltuin met een klimkasteel met glijbaan, schommels en een kabelbaan. Gegarandeerd uren speelplezier terwijl papa en mama aan de koffie, een glas wijn of een lekkere pizza zitten. Kortom, een prima plek voor  kinderen en ouders. Wij komen hier zeker nog vaker terug.  Hou wel in je achterhoofd dat in het indoor speelparadijs en in de buitenspeeltuin geen toezicht is. De ouders mogen zelf een oogje in het zeil houden.

Sweet Lake City

Dekker Zoetermeer heeft nog meer te bieden.

Wat dacht je van gezellig een potje bowlen met de kinderen? Er zijn maar liefst 16  bowlingbanen en is geschikt voor jong én oud.Mag het een keer iets spannender en uitdagender? Boek dan één van de vier Escape Rooms, met thema’s zoals The Flying Dutchman – terug in de tijd naar piraterij – of Cabin in the Woods – ontsnappen uit een vervloekte boshut. Durven jullie de strijd aan te gaan? Let op, twee escape rooms zijn geschikt voor kinderen van 12 jaar en ouder.

Sweet Lake Italy

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Italië in Zoetermeer – sporten, spelen en ontspannen bij Sweet Lake Italy

Sweet Lake Italy, Scheglaan, Zoetermeer, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart