Het Uilennest: Restaurant met toegang tot kinderparadijs

Eten & drinken

Door Eelke – Het zou zo maar de droom van bijna elk kind kunnen zijn: spelen in een lege binnenspeeltuin, alle ruimte voor jou alleen!  Afgelopen week gingen mijn kinderen dit avontuur aan. We probeerden een nieuw restaurant  ‘het Uilennest‘. Dit restaurant grenst aan de Ballenbak in Zoetermeer. Overdag een chaos van gillende kinderen, verhitte hoofdjes en rondvliegende ballen, ’s avonds een oase van rust.

Springen… tot de pieper gaat

Het Uilennest is een pannenkoekenrestaurant (met nog meer lekkers op de kaart).  Kom je na 17 uur, dan hebben de kinderen gratis toegang tot het kinderspeelparadijs. En sluit de speeltuin voor het gewone publiek, dan mag jij dus gewoon doorspelen! Bij binnenkomst krijgen de kinderen een ‘pieper’ om hun arm, die afgaat zodra het eten klaar is. Je hoeft zelf dus niet op springkussens te wagen om je kinderen te zoeken. Terwijl jij tijd hebt om bij te kletsen met je partner, vriendin of buurvrouw, vermaken de kinderen zich uitstekend. Ik ging voor een maaltijdsalade, mijn man nam de hamburger en de kids gingen voor friet en kipnuggets. Voor de vitamientjes hoef je hier dus niet te zijn, maar alle calorieën worden er direct weer afgesprongen in de speeltuin.

Beter dan de Ballenbak…

Ook overdag is het restaurant geopend voor een kop koffie of een lunch. En ik kan je vertellen:  hier zit je veel fijner dan op de gekleurde stoeltjes in de Ballenbak. De wifi is prima, dus je kunt zelfs nog even werken terwijl je kinderen lol maken.  Bij lekker weer is ook de buitenspeeltuin geopend. Wij hebben deze nu niet uit kunnen proberen, maar de website belooft spectaculaire attracties! En als je kinderen met rode wangen, na een aantal uur spelen in hun hemd, mee naar huis gaan, dan weet je dat je hier zeker nog terug komt!

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Het Uilennest: Restaurant met toegang tot kinderparadijs

Voorweg 107, Zoetermeer, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart