Kindvriendelijk eten in Japanse sfeer bij de Watertuin (Naaldwijk)

Watertuin
Eten & drinken

Door Priscilla – Recent zag ik de oproep van Ranja en Rosé, dat zij op zoek waren naar een gastblogger uit het Westland. Na het lezen van deze oproep heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik Willemijn een mailtje gestuurd. We hebben een date gepland voor een ontmoeting om te zien of er een klik is.

Voor Westlanders een begrip

Gezien het slechte weer, leek het mij leuk om af te spreken in het warme en overdekte restaurant de  Watertuin in Naaldwijk.  Voor de meeste Westlanders is dit restaurant inmiddels wel een begrip geworden. Zij hanteren het “All Inclusive” concept, tegen betaling van een vaste prijs. Dit houdt in dat je onbeperkt kunt eten en drinken, gedurende een vooraf bepaalde tijd.

Watertuin

Aan tafel in de Japanse tuin

Wij hebben dus een ontbijtje van 1,5 uur geboekt, zodat we ook echt even de tijd hadden om rond te kijken in de Watertuin. Je waant je hier in de Japanse sferen. Het restaurant is namelijk gelegen midden in een Japanse Watertuin en er zijn verschillende tuingedeeltes waar je even door heen kunt lopen. Tijdens je wandeling, kom je bijvoorbeeld langs diverse volières, waar mooie vogels in zitten.Vooral het restaurant gedeelte midden in de vijver, geeft je een prachtig uitzicht. En niet alleen al het groen in de tuin, maar vooral ook de grote Koi karpers zijn geweldig. Daar zwemmen er heel veel van rond en tegen betaling kunnen de kinderen deze vissen voeren.

Watertuin

Watertuin

Indoor speeltuin voor de kinderen

Het restaurant beschikt ook over een indoor speeltuin, waar de kinderen tijdens het bezoek lekker kunnen klimmen en klauteren. De speeltuin ligt wel wat afgelegen van het restaurant gedeelte, dus voor kleine kinderen is het raadzaam om even met ze mee te lopen.

Watertuin

Watertuin

Ontbijten als in een hotel

Maar wij kwamen voor het ontbijt en dat is zeker de moeite waard! Het lijkt wel of je in een luxe hotel zit te ontbijten. Het ontbijt bestaat uit een warm en koud buffet, met een diversiteit aan broodjes, hartig en zoet beleg, lekker fruit en verschillende warme en koude drankjes. De kinderen kunnen heerlijk snoepen van de kleine pannenkoekjes, donuts en muffins. Wij betaalden voor een ontbijt van 1,5 uur een bedrag van 10 euro per persoon. Kinderen tot en met 4 jaar eten gratis mee. Vanaf 4 jaar betalen de kinderen voor het ontbijt 5 euro per persoon. En leuk om te weten is dat de jarige bij de Watertuin altijd gratis eet! Dat is nog eens een leuk cadeautje.

Watertuin

Watertuin

Praktisch

Je kunt bij de “Watertuin” naast een ontbijt, ook terecht voor lunch en diner. Je vindt de Watertuin aan de Grote Woerdlaan 38 in Naaldwijk. Als je voor het eerst een bezoekje gaat brengen aan de Watertuin, kijk dan even op de site waar het concept duidelijk wordt uitgelegd. En mijn tip is, ga pas naar binnen als de hele groep compleet is.

Watertuin

Deze review is objectief geschreven. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

 

Delen:


Bekijk op kaart

Kindvriendelijk eten in Japanse sfeer bij de Watertuin (Naaldwijk)

Watertuin Naaldwijk, Grote Woerdlaan, Naaldwijk, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart