IJs, koffie, lunch en spelen bij W’ijs

Eten & drinken

Door Willemijn – Een aantal jaar geleden zijn wij vanuit het centrum van Den Haag naar Voorburg verhuisd. Maar we komen nog geregeld in ons oude buurtje. De sfeer is er fijn, de Reinkenstraat is gezellig en we kunnen weer de reuring van de stad meepakken. En als je dan even wilt stoppen voor een kop koffie, lekker ijsje of gezellige lunch in W’ijs een echte aanrader. Want bij W’ijs zit je zelf gezellig binnen of buiten op het kleine terrasje en kunnen de kinderen heerlijk spelen.

2016-10-21-13-31-30

2016-10-21-13-30-45

Fris groen

W’ijs ligt midden in de Reinkenstraat en heeft aan de voorkant een terrasje. Bij binnenkomst straalt een frisse groene kleur je tegemoet. Ook de ijsvitrine valt direct op, maar loop je verder de winkel in dan kom je in het leuke lunchgedeelte. Tegen de wand staat een lange bank, wat ik zelf altijd heel prettig en gezellig vind. De tafels staan voldoende ruim opgesteld om niet met je buurman ‘mee te eten’. De boekenkast is goed gevuld, met leesboeken, kinderboeken, tijdschriften en kranten. Maar wat vooral heel fijn is, is de gezellige grote speelhoek die de eigenaar in een ruime nis heeft gemaakt. Wat hebben de kinderen daar fijn kunnen spelen, waardoor wij echt even rustig konden zitten.

2016-10-21-13-42-22

2016-10-21-14-16-05

Kindvriendelijke lunchplek

Op de kaart staan lekkere broodjes, tosti’s en flammkuchen. Vooral die laatste zijn echt een aanrader. Voor kinderen hebben ze een boterham met jam of Nutella of een kindertosti met ketchup. En natuurlijk ijsjes. Want die zijn bij W’ijs echt heel lekker. Wij vonden het personeel zeer gastvrij en kindvriendelijk, wat W’ijs tot een heel fijne Ranja en Rosé lunchplek maakt.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

IJs, koffie, lunch en spelen bij W’ijs

W'IJS eten en drinken, Reinkenstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart