Winter-ijspret bij Luciano

Eten & drinken

Ooit was ik een ijsmeisje. Ik werkte namelijk als 16 jarig meisje als ijsschepper bij Luciano in Wassenaar. De ijssalon was in die jaren net geopend. En oh, toen al vond ik dat heerlijke ijs moeilijk te weerstaan. Wat een geluk dus dat Luciano een Haagse vestiging heeft geopend op de Theresiastraat. En nog beter is het dat deze vestiging ook in de winter open blijft.

2016-09-04-15-42-07

Prijswinnend lekker

Zo af en toe mogen mijn kinderen een ijsje. Zelfs nu het wat kouder is kan ik ze daar heel blij mee maken. En geregeld kiezen we dan voor een ijsje van Luciano. Soms omdat dit op de route van de stad naar huis ligt, maar meestal omdat het zó lekker is dat we er voor om willen fiesten. In de prettige, lichte ijssalon met een kleine zithoek ligt het ijs in 2 grote vitrines. De mooiste kleuren en lekkerste smaken lachen je toe. En vooral belangrijk is het dat het ook echt lekker is, zelfs al een aantal keer prijswinnend lekker.

2016-10-20-17-42-17

Goede cappuccino

Naast heerlijk ijs kunnen ze bij Luciano ook goede cappuccino maken, hebben ze grote, maar lekkere kokosmakronen en hebben ze ruime keus aan verschillende soorten warme chocomel. Dus of je nu van warm of koud houdt, van ijs of koffie, een korte stop bij Luciano wordt door iedereen gewaardeerd.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Winter-ijspret bij Luciano

Theresiastraat 41, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart