De Hofpas

Ranja en Rosé is officieel mediapartner van De Hofpas. De Hofpas biedt inwoners uit de Haagse regio voordeel bij lokale bedrijven (winkels, horeca) en activiteiten (uitjes, dienstverlening).

Ranja en Rosé beschrijft en beoordeelt de leukste uitjes, winkels en horeca voor kinderen en ouders in Den Haag en omgeving. Veel van de Hofpas deelnemers zijn ook uitjes of winkels en horeca waar wij graag komen. Extra leuk natuurlijk als je daar kosteloos een extra voordeeltje kunt behalen met je gratis Hofpas. Je vraagt hem gratis aan op www.deHofpas.nl.

Samenwerking

Vanaf heden zullen we bij de uitjes of winkels en horeca die we als Ranja en Rosé bezoeken en waar De Hofpas geldig is, dit ook vermelden in onze posting. Net zoals we dat bijvoorbeeld al deden voor de Museumkaart. Hierdoor weet je als Ranja en Rosé volger dat je met de Hofpas kosteloos extra voordeel kunt behalen. Daarnaast kun je reviews die Ranja en Rosé heeft geschreven terugzien op de site van de Hofpas.

Vanzelfsprekend blijven we als Ranja en Rosé onafhankelijk. We geven alleen een positieve review als we vinden dat het uitje, horeca of winkel dat ook verdient. En we blijven dus zeker ook locaties bezoeken waar de Hofpas (nog) niet geldig is.

 

 

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart