Ranja en Rosé actie Groot Kerstcircus Den Haag: tot 25% korting (€ 10,00) op je tickets.

Door Willemijn – De tent op het Malieveld staat er al…. . Eén van de hoogtepunten van kerstmis is bij ons een bezoek aan het Groot Kerstcircus Den Haag. Ook dit jaar kun je vanaf zaterdag 21 december – voor de 21e keer – genieten van dit spektakel op het Malieveld in Den Haag. Extra leuk daarbij is, dat Ranja en Rosé als partner van het Groot Kerstcircus haar volgers blij mag maken met een tijdelijke korting van tot 25% (€ 10,00 op tribune A en B) op de ticketprijs. Dat is dus niet alleen leuk; maar ook extra voordelig.

Groot Kerstcircus Den Haag 2

Chinese acrobatiek en Franse Clowns

Dit jaar wordt het Groot Kerstcircus Den Haag gevuld met artiesten van het gerenommeerde Chinese Nationale Circus. Ze zijn al vele jaren zichtbaar op tal van vele locaties in de wereld, maar deden Den Haag nog niet eerder aan. Komende kerst zie je de Chinese koorddansers, slangenmensen en onder meer luchtacrobaten de meest spectaculaire en bijzondere acts uitvoeren. Natuurlijk zijn er ook clowns: Joanes, Ferdinand en Correggio zijn drie comedians uit respectievelijk Frankrijk, Spanje en Duitsland. Ze zorgen voor een vrolijke noot als onderbreking op de bijzondere trucs en optredens van het Chinese circus. Een spannende, spectaculaire en humoristische show voor het hele gezin.

 Ranja en Rosé voordeel – nu € 10,00 korting per ticket

Heb je nog geen kaarten voor het Groot Kerstcircus Den Haag? Ranja en Rosé mag je ze nu met € 10,00 ‘Ranja en Rosé korting’ per ticket aanbieden. De korting geldt op de kaarten voor tribune A en B (behalve 25 t/m 27 december) . Je krijgt dus tot 25% korting op de officiële verkoopprijs.  Let op: dit voordeel geldt voor een beperkt aantal plaatsen, dus zorg dat jij snel met korting bestelt.

Fotocredits: Groot Kerstcircus Den Haag 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld.

Delen:


Bekijk op kaart

Ranja en Rosé actie Groot Kerstcircus Den Haag: tot 25% korting (€ 10,00) op je tickets.

Den Haag, Malieveld, Centrum, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart