De Familie van Nielie in alle staten (6+) – vrijdag 3 januari in de Koninklijke Schouwburg

Door Willemijn – In de Koninklijke Schouwburg komt de Familie van Nielie weer terug. Dit jaar met een nieuwe voorstelling, nieuwe avonturen, nieuwe muziek. De Familie van Nielie in alle staten belooft weer een muziekspektakel te worden voor jong en oud.

Maak kennis met de Familie van Nielie

Het kan zijn dat je de familie van Nielie nog niet kent van een eerdere voorstelling. Deze familie is een samengesteld gezin dat de leukste avonturen beleeft. Het is een splinternieuwe familie, met een nieuwe vader, een nieuwe moeder, een  nieuw broertje, een nieuwe zus, een nieuwe oma, een oude hond, een nieuw varken, kortom de Familie van Nielie.

Mocht je de eerdere voorstellingen over deze familie niet hebben gezien, dan is dat geen probleem. De voorstellingen zijn zo gemaakt dat je ook deze gewoon ‘los’ kunt gaan zien.

Familie van Nielie

Kwijt in Amerika

Dit jaar gaat deze familie naar Amerika. De familie van Nielie gaat naar Los Angeles, waar vader Theo is uitgenodigd voor Het Uitvinderscongres om zijn nieuwste uitvinding, de Nanotronische Revolux te laten zien. Op het vliegveld van New York raakt het gezin elkaar kwijt. Natuurlijk zet de familie alles alles op alles om elkaar terug te vinden. Wat volgt is een avontuur in het land van de hiphop, een roadtrip vol vreemde ontmoetingen met rare snuiters en een spannende race tegen de klok.

Praktisch

De Familie van Nielie in alle Staten is muziektheater bomvol leuke liedjes. Leuk voor de hele familie. De voorstelling is te zien op vrijdag 3 januari om 14 uur in de Koninklijke Schouwburg. Kaarten bestel je online op de website van het theater.

Extra aanrader is de 1+1=3 actie, waar deze voorstelling onderdeel van is. Als je kaarten koopt voor twee voorstellingen, mag je een derde voorstelling uitkiezen om ook van te gaan genieten. Dus bestel snel.

 

Delen:


Bekijk op kaart

De Familie van Nielie in alle staten (6+) – vrijdag 3 januari in de Koninklijke Schouwburg

Korte Voorhout 3, 2511 CW Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart