Knutselen met kerst in het Haags Kinderatelier – maar wel voor het laatst.

Kerstvakantie

Door Willemijn – Zo nu en dan zie je hem op Ranja en Rosé voorbij komen: Het Haags Kinderatelier. Een echt atelier, maar dan voor kids (én jong volwassenen) In het ‘Haags Kinderatelier’ maken kinderen van ca. 3 tot 12 jaar, (en dus ook jongeren) en hun ouders, kennis met kunst door middel van een verhaal met bijpassende creatieve workshop. Hierbij leren de kinderen hun eigen creativiteit en talenten ontdekken. En omdat dit niet alleen leerzaam, maar ook heel leuk is, zijn mijn kinderen geregeld klant bij hun vakantieprogramma’s. Deze kerst gaan we ook weer, maar helaas wel voor het laatst…

Fré stopt erméé

Het Haags Kinderatelier bestaat inmiddels 25 jaar. Het is een initiatief van Fré Beijerling. Begin jaren ‘90 startte Fré als jonge moeder – met als achtergrond vormgeving en pedagogiek – een atelier aan huis. Na enkele jaren verhuisde haar werkplaats naar een, leegstaande vleugel, van wat nu het Fotomuseum/Gem Den Haag is. Eind 2005 verhuisde het atelier opnieuw en wel naar zijn huidige plek: ‘Atelier Van Speijk’ in het Zeeheldenkwartier. Nu oprichtster Fré bijna met pensioen gaat, stopt ze met het geven van workshops in de vakanties. Deze kerstvakantie kun je dus – voor het laatst – deelnemen aan een vakantieworkshop.

Fré Beijerling

Praktisch

Wil jij met je zoon/ dochter (3-13 jaar) deze kerstvakantie nog een laatste keer genieten van het Haags Kinderatelier? Grijp dan snel je kans en schrijf je in voor één van de leuke workshops op de site. Wees er snel bij, want vol is echt vol. Kijk hier naar het programma voor de kerstvakantie. Veel plezier!

Haags Kinderatelier

Delen:


Bekijk op kaart

Knutselen met kerst in het Haags Kinderatelier – maar wel voor het laatst.

Van Speijkstraat, 2518 Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart