Kerst met Wasco, Swaffie en de Parapluvogel – Bij Kooman’s Poppentheater

Kerstvakantie

Door Willemijn –  Kooman’s Poppentheater komt geregeld op ranja en rosé voorbij. En dat is met een reden: het is een heerlijke plek voor kinderen (en ouders). De voorstellingen van Kooman’s zijn met liefde gemaakt. Bovendien kan ik enorm genieten van poppenspel, zeker als tegengewicht voor alle digitale opties en schermen waar kinderen tegenwoordig naar kijken. Poppentheater is ouderwets leuk: ‘licht uit, spot aan!’ Bovendien is Kooman’s Poppentheater unieke Haagse historie: het is het oudste vaste poppentheater van Nederland. Het theater bestaat al meer dan 55 jaar. Ook deze kerstvakantie kun je er gaan genieten met je kids.

Kooman’s speelt 7 voorstellingen deze kerstvakantie

Deze kerstvakantie zijn er diverse extra voorstellingen in Kooman’s poppentheater. Er zijn voorstellingen van 27-30 december en op 2 en 3 januari. Je kunt gaan kijken naar Swaffie de Zeehond of de Parapluvogel. En natuurlijk zie je ook Wasco, de belangrijkste bewoner van Kooman’s Poppentheater. Veel plezier!

Deze tip is objectief gekozen. ranja en rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

 

Delen:


Bekijk op kaart

Kerst met Wasco, Swaffie en de Parapluvogel – Bij Kooman’s Poppentheater

Frankenstraat 66, 2582 SM Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart