Royal Christmas Fair: op en top Kerst op het Lange Voorhout – 12 t/m 23 december

Royal Christmas Fair
Kerstvakantie

Door Willemijn – Ben jij thuis al helemaal klaar voor de kerst, zit de kerststemming er al lekker in? Bij ons in iedergeval wel. De kerstboom staat en ‘Sky Radio’ staat geregeld op voor wat vrolijke kerstdeuntjes. Mocht je daar nog niet genoeg aan hebben, bezoek dan de komende dagen de Royal Christmas Fair – dé kerstmarkt van Den Haag en omstreken – open vanaf 12 december. Ik nam een kijkje.

Royal Christmas Fair: Inmiddels een begrip

De Royal Christmas Fair is inmiddels een traditie én een begrip in Den Haag. Ook dit jaar is de Fair weer neergestreken op de mooiste laan van Den Haag: het Lange Voorhout. Ranja en Rosé ging een kijkje nemen op de eerste dag. Dat deden we overdag en bij het invallen van de schemering; vandaar foto’s bij daglicht en in het donker.De Fair nog mooier en feeërieker en sfeervoller bij het invallen van de avondduisternis, waarbij alle lichtjes volledig tot hun recht komen.

Royal Christmas Fair

Ho Ho Ho – kersthapjes, kerstcadeautjes en kerstmuziek

De Royal Christmas Fair is het best te omschrijven als een kerstmarkt, swanmarket en foodtruckfestival in één. Om met dat eerste te beginnen: natuurlijk is er heel veel kerst op de Royal Christmas Fair. Er zijn duizenden kerstlichtjes, er treedt geregeld een kerstkoor op en natuurlijk kom je de kerstman zo nu en dan tegen op de Fair. Wat betreft de ‘swanmarket’: verspreid over de Fair vind je talrijke tentjes en kraampjes met mooie, veelal zelfgemaakte (kerst) cadeautjes en hebbedingetjes. Van kleding en persoonlijke verzorging tot decoratieve materialen en kunst. Je komt het tegen op de Fair. Wat betreft de foodtrucks tenslotte. Natuurlijk zijn er veel winterse lekkernijen: van klassiekers als glühwijn en warme chocomel. Maar ook zijn er allerlei winterse lekkernijen. Hoewel de Royal Christmas Fair vooral gericht is op volwassenen, is het voor ook kids leuk om er eens over heen te lopen. Echt kindervermaak is er echter niet. (Alhoewel een ‘meet en greet’ met de Kerstman himself wél erg leuk is)

Royal Christmas Fair

Royal Christmas Fair

Praktisch

Geopend tot en met maandag 23 december. Dagelijks van 12-21 uur. Veel plezier!

Deze tip is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Royal Christmas Fair: op en top Kerst op het Lange Voorhout – 12 t/m 23 december

Lange Voorhout, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart