Efteling musical ‘de Sprookjesboom’ – een Sprookjesachtige start van het nieuwe jaar (zondag 5 jan. Zuiderstrandtheater)

Door Willemijn – Vorig jaar bezocht ik in de meivakantie de Efteling Musical ‘De Sprookjessprokkelaar’. Dat was toen ontzettend leuk. Een prachtige musical van hoge (Efteling) kwaliteit met mooie decors, prachtige kostuums en heerlijke muziek. Dit jaar sluit ik de kerstvakantie ook muzikaal af. Aanstaande zondag bezoeken we namelijk de Efteling-musical ‘de Sprookjesboom’. En dat belooft weer een hele leuke voorstelling te worden! Want Efteling musicals en theatervoorstellingen zijn van hoog niveau en bijzonder de moeite waard.

Een onbekende in het Sprookjesbos…

Ìn het sprookjesbos wonnen bekende sprookjesfiguren zoals Assepoester, Roodkapje en Ko Kabouter. Het leven is er rustig en goed totdat de sprookjesbosbewoners een écht mens ontdekken in het sprookjesbos…. Een houthakker. Iedereen is in rep en roer. Als de houthakker ook nog eens de  Sprookjesboom wil omhakken, is de chaos compleet! Hoe loopt dit af?  Helpen jullie mee om het Sprookjesbos te redden?

Praktisch

Efteling-Musical Sprookjesboom is een vrolijke, interactieve familiemusical met Roodkapje, een draak, Assepoester en vele andere Sprookjesbosbewoners. Nadat de musical te zien was in het Efteling Theater, komt deze nu naar Den Haag. Je ziet hem a.s. zondag in het Zuiderstrandtheater. Er is een voorstelling om 13.30 uur en 16.00 uur.  Kaartjes koop je hier. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf ca. 5 jaar. Veel plezier!

Fotocredits: alle foto’s behoren toe aan de Efteling.

 

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld.

Delen:


Bekijk op kaart

Efteling musical ‘de Sprookjesboom’ – een Sprookjesachtige start van het nieuwe jaar (zondag 5 jan. Zuiderstrandtheater)

Houtrustweg 505, 2583 WB Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart