Spotgoedkoop kinderspeelgoed: 3x mijn favoriete speelgoed kringloopwinkels

Kinderkringloop
Leuke lijstjes

Door Willemijn – Ben jij ook wel eens op zoek naar leuke (verjaardags)cadeautjes voor je kids voor een leuke prijs? Dan heb ik een paar tips.  Graag wijs ik je op drie fantastische kinderkringloopwinkels, waar ik graag kom. Dus winkels waar je goed tweedehands speelgoed voor een scherpe prijs koopt. Want kinderkleding- en speelgoed hoeft écht niet duur te zijn. Zeker niet bij deze drie adresjes.

Het Haags kinderparadijs

De naam zegt het al: het Haags Kinderparadijs een écht speelgoedpaleis(je). Hier vindt de sint voor weinig geld een aardige collectie speelgoed. Vanzelfsprekend wisselt het aanbod sterk, mede op basis van wat er ingebracht is. Daarom loont het om er zo nu en dan langs te gaan. Wie weet wat voor gelukstreffers dat oplevert.

Haags Kinderparadijs

Haags Kinderparadijs

Kinderkringloop Wassenaar

De Kinder Kringloop in Wassenaar is bijzonder in zijn soort. Bij mijn weten is het de enige échte specifieke kinderkringloopwinkel in de Haagse regio. Van buiten ziet de kringloop er schattig uit: deze is gevestigd in een voormalige schuur en garage. Van binnen is het echt een klein (gezellig) rommelig ‘pakhuis’. Naast speelgoed, boeken, kinder dvd’s, knuffels, etc verkopen ze hier ook gebruikt – maar goed – kinderkleding en schoeisel. En dat alles voorscherpe prijzen. Ook hier geldt: soms heb je geluk – maar soms vind je ook even niets.

Kinder Kringloop wassenaar

Kinder Kringloop wassenaar

Rataplan Den Haag

Rataplan is een enorme kringloopwinkel. Ze verkopen er van alles (meubels, wit- en bruingoed etc). Maar daarbij is er ook een hele goede en grote kinderafdeling. En deze is ook nog eens behoorlijk gesorteerd. Ook in Delft heb je een Rataplan. Daar ben ik zelf nog nooit geweest, maar mogelijk is die net zo uitgebreid. In de Haagse vestiging kom ik graag – en ik word er geregeld verrast met onverwachte ontdekkingen.

Rataplan

Rataplan

Wil je meer speelgoed inspiratie? Natuurlijk zijn er heel veel reguliere kringloopwinkels in Den Haag. En bekijk ook eens onze top-12 van mooie Haagse speelgoedwinkels. Enkele daarvan verkopen ook (beperkt) tweedehands speelgoed naast hun uitgebreide collectie nieuw.

Deze tips zijn objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart