Mieke Smid – Blogger

Dol ben ik op Den Haag! Deze stad is de enige stad in Nederland waarvoor ik Texel (daar ben ik geboren en getogen) voor wilde achterlaten. Want hier heb je 11 kilometer strand in je achtertuin. En strand, daar kun je als ‘Eilander’ simpelweg niet zonder.

Ga mee naar buiten allemaal….

Jarenlang heb ik de stad voor mijn werk gepromoot, nu doe ik dat privé. En dat zal niet eens zo makkelijk worden, er is zoveel te doen. Waar vind je zoveel variatie in aanbod? Van cultuur of attractieparken tot eindeloze stranden en talloze parken? Samen met manlief Roy en meisjes Nynke (4) en Evelyn (2) gaan we vooral graag naar buiten: strand, bos, duinen. Fietsen, klimmen & klauteren, varen. Maar ook stadsboerderijen, parken en picknickspots doen het bij ons goed. Niet zelden gecombineerd met goede koffie, lekkere lunch, een Italiaans ijsje of glas wijn. En wie weet: ontdek je door onze avonturen leuke nieuwe adresjes voor op je must-see/must-do lijstje!

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart