Over

Ranja en Rosé is de site over ‘Haagse hotspots voor kids én ouders’. We beschrijven en beoordelen de leukste uitjes, winkels en horecagelegenheden voor kinderen van ongeveer 3 tot 12 jaar én hun ouders in en rond Den Haag. Met Haagse regio bedoelen we natuurlijk Den Haag, maar ook Voorburg, Delft, Wassenaar, Leidschendam. En soms maken wij een uitstapje naar Zoetermeer, Voorschoten of Leiden.

Uit eigen ervaring

Ranja en Rosé schrijft over de leukste uitjes, de fijnste winkeltjes en de gezelligste horeca. We bezoeken alle uitjes, winkels en horeca zelf en beschrijven deze alleen als we ons hier met de kinderen ook écht welkom voelen. We doen dat objectief, dus vanuit onze eigen ervaring en niet omdat we er geld voor krijgen. Als we wel een gesponsord artikel opnemen, dan staat er duidelijk ‘gesponsord’ bij.

Weekend tips

Ook vind je hier wekelijks de leukste tips om met je kinderen in de Haagse regio op uitje te gaan.  Dit zijn zeker niet alle dingen die je kunt doen, maar een persoonlijke selectie waar wij je mee hopen te inspireren om er gezellig op er op uit te gaan met de kinderen. Want in Den Haag is zo veel te doen, het zal je verbazen!

Heb je zelf tips? Dan horen we die heel graag. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe hotspots!

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart