Persbericht

Ranja en Rosé: website voor ‘Haagse hotspots voor kids én ouders’ live!

Den Haag – 9 november 2016 – Vandaag start ‘Ranja en Rosé’. Ranja en Rosé brengt je via haar website: www.ranjaenrose.nl naar de leukste ‘Haagse hotspots voor kids én ouders’. Ranja en Rosé toont haar bezoekers de leukste uitjes, weekendtips, ‘eten & drinken’ locaties en shoptips in Den Haag en omgeving. Uniek daarbij is dat Ranja en Rosé zich richt op hotspots die leuk zijn voor zowél kinderen (3-12 jaar) als hun ouders.

Bijzondere hotspots

Op Ranja en Rosé vind je niet alleen de ‘bekende’ Haagse uitjes. Ranja en Rosé zoekt juist ook naar de wat minder bekende plekken in en om Den Haag, die leuk zijn voor kinderen én (groot)ouders. Zo vind je bij Ranja en Rosé bijvoorbeeld de plek om met je kinderen te knutselen in De Kinderwerkplaats, je te verwonderen in de Wonderkamers, lekker te eten in een kindvriendelijk restaurant of mooie cadeaus te kopen in een originele speelgoedwinkel.

Opgericht door Willemijn Noordoven

Ranja en Rosé is opgericht door Willemijn Noordoven (1980). Ze is geboren en getogen in Wassenaar, woonde jaren in verschillende wijken in Den Haag en is thans woonachtig in Voorburg. Hierdoor kent ze de Haagse regio goed. Willemijn is moeder van drie kinderen. Bij het zoeken naar leuke activiteiten om te doen met haar gezin, ondervond ze dat sommige uitjes leuk zijn voor de kinderen, maar ouders weinig te bieden hebben. Evenzo zijn veel locaties waar je als volwassen graag naar toe gaat, maar die niet geschikt zijn voor kinderen. Daarnaast is ze dé vraagbaak voor haar vriendinnen die op zoek zijn naar leuke uitjes met de kinderen. Zo ontstond het idee voor Ranja en Rosé: een toegankelijke en up to date website met Haagse hotspots voor kids én ouders.

 

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart