Priscilla – Blogger en geboren en getogen Westlander

Mijn naam is Priscilla en ik ben geboren en getogen in het mooie Westland! Verder ben ik trotse mama van tweeling Lucas en Esmee, van bijna 3 jaar oud.  Wij gaan er graag met het hele gezin op uit. Papa en mama houden van een heerlijk (rosé) wijntje en een lekker hapje eten. Onze kindjes passen zich daar prima in aan en gaan bijna altijd met ons mee, genietend van hun appelsap of ranja. Lucas en Esmee zitten nog niet op school, dus zodra ik een vrije dag heb, ga ik met ze op stap en bezoek ik leuke kinderboerderijen, speeltuinen en onderneem ik allerlei soorten activiteiten met de kinderen.

Want het Westland heeft, ook voor kinderen, heel veel leuks te bieden. Denk aan de grote kassen, mooie stranden, groene parken, avontuurlijke speeltuinen, leuke zwembaden, gezellige dorpskernen, lekkere ijssalons en nog veel meer. Naast het schrijven voor Ranja en Rosé schrijf ik ook gastblogs over kidsfashion en Lifestyle voor Stylekids Magazine.

Genieten jullie mee van onze avonturen? Lees dan mee in mijn blogs en volg ons op Instagram www.instagram.com/twinmixandmatch

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart