Samenwerken

Ranja en Rosé is – sinds november 2016 – de site over ‘Haagse hotspots voor kids én ouders’. We beschrijven en beoordelen de leukste uitjes, winkels en horecagelegenheden voor kinderen van ongeveer 3 tot 12 jaar én hun ouders in en rond Den Haag.

Ik (Willemijn Noordoven) ben Ranja en Rosé gestart omdat ik als moeder van drie kinderen merkte, dat het lastig kan zijn om uitjes te vinden die leuk zijn voor zowel kinderen als ouders. ‘Ranja en Rosé’ is daar op het antwoord. Een mooie, vrolijke en inspiratievolle site met ideeën in en rond Den Haag.

Willemijn Noordoven Gemeentemuseum

Ranja en Rosé is het online inspiratie magazine voor ouders in de Haagse regio

Ranja en Rosé is een zeer snel groeiende site waar ouders dagelijks geïnspireerd worden om leuke dingen te doen met hun kinderen. We wijzen ouders op de leukste uitjes, horeca en winkels binnen de Haagse regio.

Ranja en Rosé bereikt moeders in Den Haag

Ranja en Rosé weet een zeer specifieke doelgroep aan zich te binden. Wij hebben een volgersbestand bestaande uit 95% vrouwen. Meer dan 95% woont in Den Haag en randgemeenten en 67% van de volgers is in de leeftijd 35 tot 44. Waarmee je mag aannemen dat zij kinderen in de basisschoolleeftijd hebben. In onderstaande grafieken wordt de Ranja en Rosé doelgroep weergegeven.

Ranja en Rosé samenwerken - geslacht  Ranja en Rosé samenwerken - WoonplaatsRanja en Rosé samenwerken - leeftijd

Succesvol samenwerken

Samenwerken met Ranja en Rosé is dan ook dé manier om jouw hotspot onder de aandacht te brengen van deze zeer specifieke doelgroep. Je bereikt direct de juiste doelgroep. Ranja en Rosé heeft inmiddels 7.400+ volgers op Facebook. Dit aantal groeit dagelijks. Per maand bezoeken ca. 12.000 – 15.000 unieke bezoekers onze website.

Er zijn veel mogelijkheden voor een samenwerking. Voorbeelden zijn:

  • advertorials op Ranjaenrose.nl,
  • social media exposure op de Ranja en Rosé facebookpagina,
  • winacties,
  • bijwonen en organiseren van events
  • of het schrijven van een review over uw hotspot.

Het uitnodigen van Ranja en Rosé bij events is natuurlijk vrijblijvend. Zekerheid over exposure is enkel mogelijk als we een samenwerking aangaan.

Meer informatie

Wil je de mogelijkheden ontdekken en kijken wat de meest passende manier is van samenwerken? Stuur Ranja en Rosé dan een mail via  willemijn@ranjaenrose.nl. Ik kijk uit naar uw mailtje over uw hotspot!

 

Een aantal Haagse hotspots waar Ranja en Rosé acties voor heeft gedaan

Ranja en Rosé samenwerken - logo's

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart