Sanne – elke dag genieten!

Lekker op pad gaan vind ik het leukste wat er is! Of dit nu binnen of buiten is, met een groep vrienden of alleen met onze zoon, gewoon genieten.

Eigenlijk is genieten voor mij het belangrijkste woord in het leven. Dit kun je doen door een boswandeling te maken, musea te bezoeken, shoppen, iets creatiefs te ondernemen, heerlijk ergens een kopje te thee te drinken (met koekje uiteraard) of gewoon zitten en kijken naar de kinderen die op hun kop in een klimrek hangen. Dat is voor mij genieten!

Er zijn zoveel leuke dingen om te ondernemen met je kind(eren), dat het soms zo jammer is dat je later hoort wat je allemaal gemist hebt. Dat is wat ik graag voor Ranja en Rosé beteken. Zorgen dat iedereen kan weten wat er zoal voor leuks te doen is. Op deze manier kan iedereen er zelf uithalen waarvan jij denkt dat je daar ook plezier aan gaat beleven.

Ik ben Sanne van Ommeren, samen met mijn man en zoon wonen wij in het prachtige Nootdorp, wat aan de rand van Den Haag ligt. Ik ben opgegroeid in Zoetermeer en ga ervoor om jullie mee te nemen in de leuke dingen die Zoetermeer te bieden heeft.

Naast het bloggen voor Ranja en Rosé ben ik manager van een groot kindercentrum in Rotterdam en ben ik bestuurslid van stichting Biezonder.

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart