Tweedehands merkkleding bij Achtung! Baby

Achtung! Baby buiten
Shoppen

Door Willemijn – Doen jullie dat ook? De winter- en zomerkleren ieder half jaar omwisselen. Ik kan daar zo blij van worden. De donkere broeken, warme truien en dikke maillots omwisselen voor luchtige jurkjes, kleurrijke rokken en open schoentjes. Nu de lente in de lucht hangt en het volgende week bijna 20 graden , is het tijd voor de wisseling van de kledingkast. Nu heeft dat ook de consequentie dat dat leuke zomerjurkje van mijn dochter nu echt te kort is of dat die stoere korte broek bij mijn zoon wel heel strak om zijn billen zit. En daar is Achtung! Baby in de Prins Hendrikstraat een oplossing voor.
Achtung! Baby overzicht voorkant

Tweedehands verrassing

Achtung! Baby is een tweedehands kinderkleding winkel voor kinderen van 0 tot ca 12 jaar (maat 50 tot 152). Af en toe loop ik binnen en het leuke van tweedehands is dat je niet kunt voorspellen wát er hangt. Maar ik ben nog nooit met lege handen naar huis gegaan. Vooral voor meisjes in de maten 92 tot ongeveer 122 kun je hier fantastisch slagen. Maar ook voor mijn jongens kom ik vaak wel met iets moois thuis. De leukste jurkjes, broeken, rokjes en truitjes van de mooiste merken hangen in de winkel. Alles is gecheckt op gaatjes, vlekken en gewassen en gestreken.

Achtung! Baby overzicht

Kaarten, knuffels en kapper

Maar Achtung! Baby is meer! Deze frisse winkel heeft ook een redelijk groot assortiment handgemaakte kleding, vintage interieur artikelen en hebbedingen. Zo kun je er terecht voor kaarten, knuffels en doekjes. En zelfs je haar te laten knippen is bij Achtung! Baby mogelijk. Ook de kids worden niet vergeten in deze winkel. In een klein kinderhoekje kunnen de kinderen spelen met ouderwets, maar leuk Fisher Price speelgoed. Dus dat geeft jou de tijd om lekker rond te neuzen. Wedden dat je niet met lege handen naar huis gaat?

Achtung! Baby spelen

Oh ja, inbrengen van mooie, gewassen en goede merkkleding kan ook. Je krijgt dan 40% van het verkoopbedrag. Als je hier gebruik van wilt maken kijk dan even op de site van Achtung! Baby.

 

Deze review is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

Tweedehands merkkleding bij Achtung! Baby

Achtung! Baby, Prins Hendrikstraat, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart