Het Appeltaartgevoel voor pure verwennerij

Het Appeltaartgevoel (8)
Shoppen

Door Willemijn – Eigenlijk kom ik niet zo heel vaak meer in de stad. Soms, eventjes om gericht iets te halen. Maar gewoon winkelen, etalages kijken en op mijn gemak rondsnuffelen in een boetiekje, dat komt er eigenlijk zelden van. Hoe heerlijk is het dan om op een vrije donderdagochtend gewoon tijd te hebben om op het Noordeinde lekker te winkelen. En mijn dag wordt altijd nog beter is het als ik ook nog een fijne Ranja en Rosé ontdekking doe.Het Appeltaartgevoel (5)

Je hebt het niet nodig…

En die deed ik, want ik liep zo maar bij Het Appeltaartgevoel naar binnen. Een heerlijke winkel op het Noordeinde, met allemaal spullen die je eigenlijk niet nodig hebt. En met een fantastische naam, want die appeltaart heb je ook helemaal niet nodig, maar dat fijne verwengevoel krijg je er wel van. Heerlijk! Bij Het Appeltaartgevoel vind je prachtige spullen voor in huis. Van mooie lampen, vazen en kaarsen tot leuke kaarten, stempels en mooie sieraden. Precies die spullen waar je heel blij van wordt.

Het Appeltaartgevoel (6)

Het Appeltaartgevoel (4)

Kletsen voor het slapengaan

En naast de mooie interieurspullen is er een klein hoekje met boekjes voor de kinderen. Van de serie Slaap Klets kun je hier (bijna) alle delen kopen. Slaap Klets boeken zijn heel fijne boeken om met je gezin de dag af te sluiten Met behulp van plaatjes en vragen kunnen ouder en kind samen de dag doornemen. Het bied je als ouder een handvat om de wereld van je kleuter goed te begrijpen en het is nog gezellig ook om samen een spelletje, opdracht of minimassage uit het boekje te doen.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor een vriendin, je zus, je moeder of misschien wel lekker voor jezelf, dan is Het Appeltaartgevoel zeker een winkel waar je heerlijk kunt snuffelen. En natuurlijk kwam ik niet met lege handen de winkel weer uit, maar ook met een heerlijk appeltaartgevoel.

Het Appeltaartgevoel (9)

 

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

Het Appeltaartgevoel voor pure verwennerij

Het Appeltaartgevoel, Noordeinde, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart