Klaar voor de Carnaval: Bokstijn feestartikelen – Wat een feest!

Bokstijn - buiten
Shoppen

Door Willemijn –  Komende dagen is het carnaval. Ik hou wel van en feestje. Maar minstens zo leuk vind ik de voorpret. Hetzelfde geldt voor mijn kinderen – met een goede verkleedpartij of een verkleedfeestje kun je ze ontzettend blij maken. Maar vooral het uitzoeken van het juiste pak is, masker of kostuum is al de helft van de lol. Want wie vindt het nou niet leuk om opeens als ridder, politieman, piloot of clown door het leven te gaan?

Carnaval

Met een bezoekje aan Bokstijn Feestartikelen kun je het allemaal worden. En dat is wel handig met de carnaval voor de deur. Want deze winkels (er zijn er twee in Den Haag) zijn werkelijk één groot feest. Wij bezoeken meestal de winkel in de Schoolstraat, met de naam Snuffel. En snuffelen kan je hier als de beste, want je vindt hier de gekste en grappigste maskers, feest- en fopartikelen, pruiken, schmink en bijbehorende accessoires en rariteiten. Voor elk feest hebben ze wat. Maar ook aan aankleding wordt hier zorg besteed; glitters, toeters, confetti en ballonnen, slingers en guirlandes. Ze hebben alles wat je nodig hebt om je feestje écht aan te kleden.

Naar huis met een piraat, prinses en brandweerman

Met mijn kinderen deze winkel bezoeken kost mij al snel een uur. Want niet alleen ik, maar ook de kinderen raken niet uitgekeken. Mijn kinderen vonden het zo leuk, dat ze de winkel niet meer uit wilden. Dus ben uiteindelijk huiswaarts gekeerd zonder mijn kinderen, maar wel mét een piraat, een prinses en een mini-brandweerman…

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Klaar voor de Carnaval: Bokstijn feestartikelen – Wat een feest!

Schoolstraat 8, The Hague, Netherlands

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart