Caatje Hoeraatje (Wassenaar) voor originele kindercadeautjes

Caatje Hoeraatje Gevel
Shoppen

Eens in de paar weken bezoek ik Wassenaar, waar ik ben opgegroeid. Naast een familiebezoek loop ik zo af en toe ook even door het centrum. Caatje Hoeraatje sla ik dan nooit over. Want van een fijne kinderwinkel, met mooie cadeautjes en goed kinderspeelgoed word ik altijd een beetje gelukkig. Helemaal als ik er ook nog allerlei moois vind voor de kinderen of als cadeautje.

Caatje Hoeraatje winkel

Écht origineel

Caatje Hoeraatje is een kinderwinkel met voornamelijk speelgoed, verkleedspullen en kinderinterieur spullen. Het fijne is dat de winkel een groot assortiment heeft van kwaliteitsspullen. Maar vooral ook dat er kinderdingen te vinden zijn, die ik nog niet in andere winkels tegen ben gekomen. Zo hebben ze fantastische verkleedkleren, waarin je niet alleen een ridder bent, maar als ridder zelfs op het pluche paard zit. Zo leuk! Voor een origineel cadeautje of iets leuks voor de kinderkamers ben je hier dus zeker aan het goede adres. Zelf werd ik verliefd op de leuke lampen die ze hebben hangen. Helaas kon ik zo snel geen plekje verzinnen in huis om ze op te hangen. Maar misschien kom ik, zodra ik dat plekje wel gevonden heb, nog wel terug om ze toch aan te schaffen.

Caatje Hoeraatje winkel binnen

Op zoek naar een knuffel

De dames die in de winkel werken zijn allervriendelijks. Ik was bij mijn laatste bezoekje op zoek naar een speciale knuffel die de dochter van een vriendin van mij verloren was. Deze had ik ooit bij Caatje Hoeraatje gekocht. In de zoektocht naar deze specifieke knuffel werd ik zo prettig geholpen. Volgens mij vonden ze het volgens mij wel leuk om in de ‘oudere’ voorraad op zoek te gaan. Ook het inpakken van de cadeautje is een waar feestje. Niet alleen de keuze voor mooi papier, maar ook een leuke versiering maakt dat een cadeautje ook echt een cadeautje wordt. Kortom Caatje Hoeraatje is zeker een kinderwinkel om zo af en toe binnen te lopen.

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding

Delen:


Bekijk op kaart

Caatje Hoeraatje (Wassenaar) voor originele kindercadeautjes

Caatje Hoeraatje - Speelgoedwinkel, Van Hogendorpstraat, Wassenaar, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart