Cadeauwinkel 3 & 60

Shoppen

De uitspraak ‘geven is leuker dan krijgen’ gaat voor mij zeker op. Want ondanks dat ik krijgen natuurlijk ook heel fijn vind, is er niets leukers dan originele cadeautjes shoppen voor vriendinnen, mijn ouders, man of kinderen. Hebbedingen-winkel 3&60 in de Weissenbruchstraat is een van de plekjes waar ik de mooiste cadeautjes kan vinden.

2016-09-16-16-09-25

Veel voor jong en oud

3 & 60 Heeft alles wat vrouwen leuk vinden. Op de stoep staat al het een en ander uitgestald, waardoor je al hebberig binnen komt. Voor in de winkel vind je onder andere mooie sieraden, horloges, sjaals, serviesjes, zeepjes, kaarten, kaarsen. Achter is ingericht met originele kindercadeautjes en –boekjes.  De sfeer die de winkel uitstraalt is heel gezellig en knus. Dus een bezoekje aan 3&60 leidt in bijna 100% van de gevallen tot een aankoop, zelfs als ik niemand iets cadeau kan doen.

2016-09-16-16-11-072016-09-16-16-11-52

Kinderen kunnen met zand spelen

Je kunt je kinderen gerust meenemen. De eigenaresse heeft echt begrepen dat als kinderen even vermaakt worden, de moeders meer kopen. Dus is er een gezellig zand- en speeltafeltje ingericht, waar de kinderen zichzelf kunnen vermaken terwijl jij heerlijk rondneust. Ik wil wedden dat je net als ik niet met lege handen naar huis gaat.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Cadeauwinkel 3 & 60

Weissenbruchstraat 54, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart