Cake, Bake & Love – voor taart-o-fielen (Voorburg)

Shoppen

Door Willemijn – Ik ben een echte verjaardag-vierder, met slingers, cadeautjes, feest én taart! En hoewel ik best lekkere taarten bak, ben ik verre van een ‘pro’. Maar Ik vind het ontzettend leuk om met de kinderen zo af en toe te bakken. En een heerlijke appeltaart, een fijne cake of een paar vrolijke cup-cakes gaat nog wel lukken. Maar een écht mooie (kinder)taart? Dat is andere ‘koek’… ehhh…. taart!

Taart pro’s

Daarom liep ik deze week eens binnen bij ‘Cake, Bake & Love’ in Voorburg. Een winkel die werkelijk alles heeft en waar ze alles weten van en over mooie taarten. De winkel is een waar bakparadijs. Ze verkopen taartmixen- en vormen, fondant in alle kleuren van de regenboog, bindlinten, cupcake-cupjes, taartstandaarden, etc, etc. En natuurlijk ook allerlei andere accessoires voor op en rond de taart. Maar vooral ook het assortiment glutenvrije taartmixen vond ik opvallend groot. Niet alleen in een standaard vanillesmaak, maar in allerlei  smaakvariaties. Kortom een fantastische winkel voor de (toekomstige) ‘taart-pro’s’.

Eerste hulp bij taart

Ben jij of je kind een thuisbakker, of willen jullie er eentje worden? Dan kun je meedoen aan een van de workshops. Deze zijn soms ook voor kinderen. Ook kun je bij Cake, Bake & Love taarten bestellen. De taarten die je hier bestelt, worden gemaakt door partner CakeClass. En alle taarten die je kunt bekijken in de winkel zijn werkelijk prachtig. Van Disney’s Frozen tot aan Bumba , een Minion of andere kindertaart. Niks lijkt te gek. Ook als je besluit om zelf te gaan bakken, kom je bij Cake, Bake & Love vast op nieuwe ideeën.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

Cake, Bake & Love – voor taart-o-fielen (Voorburg)

Cake, Bake & Love, Koningin Julianalaan, Voorburg, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart