De mooiste cadeautjes voor kids en ouders bij Carman & Co

Carman exterieur
Shoppen

Zo af en toe ontdek je een winkel aan waarvan je denkt: ‘jeetje, dat is weer een leuke om te onthouden’. Dat gevoel had ik toen ik Carman & Co in de Reinkenstraat ontdekte. De winkel bestaat al een aantal jaar, maar was mij eerlijk gezegd nog nooit opgevallen. Misschien omdat de buitenkant ook een beetje saai oogt, maar niets is minder waar, want Carman & Co heeft een heel fijn assortiment hebbedingen.

Carman interieur voorkant

Voorkant voor volwassenen

In de winkel heb je twee gedeeltes. In het voorste deel vind je allerlei spullen voor volwassenen, zoals kaarten, interieurartikelen en mooie cadeautjes. Het assortiment is niet heel breed, maar de spullen zijn wel echt mooi. Ook zijn de dingen ‘anders’ dan dat je in de meeste winkels vindt. Hierdoor is het ook niet zo erg dat er niet heel veel is, er is voldoende om van te genieten.

Carman speelgoed

Achter voor kinderen

In het achterste gedeelte heeft Carman & Co leuke kinderspullen. Ook hier geldt dat het niet uitbundig veel is, maar dat alles wat je ziet wel origineel en van mooie kwaliteit is. Zo vonden wij er prachtige puzzels, leuke verkleedkleertjes en mooie auto’s. Ikzelf vind de mix van ‘grote mensen spullen’ en kindercadeautjes prettig. Als moeder is het immers altijd leuk om mooie dingen voor jezelf én voor de kinderen te shoppen.

Carman spelletjes

Deze tip is objectief gekozen. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding. 

Delen:


Bekijk op kaart

De mooiste cadeautjes voor kids en ouders bij Carman & Co

Reinkenstraat 77, Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart