NIEUW: het Ranja en Rosé Fietskratje – Leuk voor op de fiets naar school of werk

Shoppen

Door Willemijn – Over enkele dagen beginnen de scholen weer. En misschien moet jezelf ook weer aan de slag of ben je wellicht al begonnen. Voor het geval je – net als ik – graag en veel en vaak door Den Haag fietst, heb ik het ideale ‘cadeautje’ voor een ander (of jezelf) om een leuke manier weer naar school of werk te fietsen: een Ranja en Rosé fietskratje. Voor een vrolijke en praktische fietstocht: ze zijn namelijk niet alleen heel mooi, maar vooral ook erg handig. Je laptop, school- of werktas gaat er makkelijk in mee.

Fietskratjes

Kies een krat, of ontwerp er zélf één

Het Ranja en Rosé fietskratje is vanaf heden te koop in de shop van Fietskratje.com. Wil je liever een ander kratje? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn er tientallen voorgedrukte varianten om uit te kiezen. Van een ‘Zon Zee Strand’ krat tot en met een Mondriaan krat. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een mooi en toepasselijk kratje voor. En is het er niet, dan maak je het gewoon zelf. In de shop staan diverse templates die je als startpunt kunt gebruiken voor een eigen design. Maar ook een kratje met je eigen naam is mogelijk. Niets is te gek.

Win een Ranja en Rosé kratje

Ranja en Rosé mag in samenwerking met Fietskratje.com twee lezers blij maken met een origineel Ranja en Rosé Fietskratje. Om te winnen like je ons op Facebook, en vertel je ons waarom jij graag zo’n kratje wint.

Delen:

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart