De Haagse Kinderboekwinkel ‘Alice in Wonderland’

Alice in Wonderland
Shoppen

Schuin tegenover de Koninklijke stallen ligt de enige echte Haagse kinderboekhandel, genaamd ‘Alice in Wonderland’. Met ‘enige’ bedoel ik dat deze winkel enkel kinderboeken verkoopt. Voor een damesroman of thriller hoef je er niet naar toe. Dat maakt dat het voor leesgrage kinderen een ‘snoepwinkel’ is. Maar ook voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die zoeken naar een mooi voorlees- of prentenboek is Alice in Wonderland een fijne winkel.

2016-08-31-11-37-38

Laat je verrassen

Hoewel de winkel zélf niet zo groot is, is de boekencollectie van deze winkel uitgebreid. Ook is het een plek waar je soms de wat minder bekende/ voor de hand liggende kinderboeken treft. Dat maakt dat je er verrast wordt met originele titels. De eigenaren Yvon en Stephan kunnen je daarbij op basis van hun uitgebreide kinderboekenkennis – met aanstekelijk enthousiasme – vertellen over hun collectie kinderboeken.

2016-08-31-11-37-15

Voorlezen op een fijne plek

Geregeld wordt er in de winkel voorgelezen, zijn er boekpresentaties of komen er kinderboekenschrijvers langs (zie de website). Dit maakt dat Alice in Wonderland een extra fijne plek om je kinderen te verrassen met een mooi nieuw boek.

Deze review is objectief. Ranja en Rosé ontvangt hiervoor geen geld of vergoeding.

Delen:


Bekijk op kaart

De Haagse Kinderboekwinkel ‘Alice in Wonderland’

Piet Heinstraat 2, 2518 CH Den Haag, Nederland

Bekijk alle hotspots op kaart

Wil je in één oogopslag zien waar de meeste hotspots te vinden zijn? Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag .

Bekijk op kaart